Trabzonspor'a Thomas Reis'in eli değdi!
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı. Bordo-mavililer, teknik direktör Thomas Reis'in göreve başlamasının ardından adeta şaha kalktı ve ligde 4'te 4 yaptı.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen geriden gelerek karşılaşmayı 4-3 kazanan Trabzonspor, Thomas Reis yönetiminde zirveye her geçen hafta bir adım daha yaklaşıyor.
Yeni sezonda istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, teknik direktör değişikliğinin ardından önemli bir ivme yakaladı. Thomas Reis öncesinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan bordo-mavililer, 7 puanla haftayı 9. sırada tamamladı. Bu süreçte 9 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 5 gol gördü.
Lider Galatasaray’ın 13 puanla zirvede yer aldığı dönemde sarı-kırmızılılarla arasında 6 puanlık fark bulunan Trabzonspor, Thomas Reis yönetimindeki çıkışıyla bu arayı kapatmaya başladı.

TRABZONSPOR THOMAS REIS İLE LİGDE 12 PUAN TOPLADI
Alman teknik adamın takımın başına geçmesiyle birlikte çıkışa geçen Trabzonspor, ligde oynadığı ilk 4 karşılaşmanın tamamını kazandı. Galatasaray, Samsunspor ve Beşiktaş galibiyetlerinin yanı sıra Çaykur Rizespor karşılaşması öncesindeki süreçte ortaya koyduğu performansla dikkat çeken bordo-mavililer, 9 maç sonunda 19 puana ulaştı.
Reis yönetiminde 4 maçta 12 puan toplayan Trabzonspor, puanını 19’a çıkarırken, maç başına puan ortalamasını da 1.40’tan 3’e yükseltti.
-
cezmi turker 39 dakika önce Şikayet EtBeşiktaşlıyım ama bu sene o sene trabzonspor bu sene konferans ligini kazanacakBeğen
-
Realist 1 saat önce Şikayet EtAdama nazar degdireceksinizBeğen