Arabayı yayanın üzerine sürdü- Video

Kilis'te otomobil ile motosikletlerin karıştığı kazalar saniye saniye MOBESE'ye yansıdı. Kazalardan birinde sürücü yayanın üzerine doğru arabayı sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2011 12:01 GÜNCELLEME 24.09.2011 12:01 Trafik Kazaları
Arabayı yayanın üzerine sürdü- Video
Arabayı yayanın üzerine sürdü- Video

Kilis'te İl Emniyet Müdürlüğü tarafından önceki yıl faaliyete geçirilen MOBESE sistemi sayesinde kent merkezindeki trafik kazaları ile asayişe müessir olaylar kayıt altına alınıyor. Kilis'te, çeşitli kavşaklarda aşırı hız yapan araçlar ile motosikletler ve yayaların dikkatsizliği nedeniyle oluşan kazalarda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

MOBESE'ye yansıyan ilk kazada tali yoldan kavşağa gelen bir otomobile seyir eden bir başka otomobilin çarpması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. İkinci kazada ise Debboy yokuşunda hızla Havuz Kavşağına doğru inen bir otomobil ani fren yapınca savrularak kaldırıma çarptı. Üçüncü kazada, Emniyet Müdürlüğü Kavşağında kırmızı ışığı geç fark eden otomobil sürücüsü fren yapıp durunca arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Dördüncü kazada, Havuz Kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya otomobil çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Beşinci kazada Adnan Menderes kavşağında seyir eden motosikletin karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir bayana çarpması sonucu motosiklet devrildi.

Kazada bayan yaralandı. Altıncı kazada, Hacı Cümbüş kavşağına kontrolsüz bir şekilde giren motosiklet bir başka motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Yedinci kazada, Hastane kavşağında hızlı seyir eden iki otomobil çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi.

Kilis'te günde ortalama motosikletler ile otomobillerin karıştığı 4-5 kaza meydana geldiği bildirildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR