Köylüler tedirgin! Karayolunda sürü halinde görüldüler

Tunceli Hozat'a bağlı bir köyde karayolunu kaplayan çekirge sürüsü görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2023 17:38 GÜNCELLEME 21.07.2023 17:38 ÜLKE'DE BUGÜN
Köylüler tedirgin! Karayolunda sürü halinde görüldüler
Köylüler tedirgin! Karayolunda sürü halinde görüldüler

Tunceli’nin Hozat ilçesine bağlı Balkaynar köyü yolunda çekirge sürüsü görüntülendi. Köylüler, benzer durumun iki yıldan bu yana yaşandığını belirterek, çekirgelerin vereceği zararlar konusunda endişeli olduklarını ifade ediyor.

Öte yandan ilçeye bağlı bazı köylerde de tırtıl istilası yaşandığı, tırtılların ormanlık alanlara ciddi zarar verdiği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • VELİ 9 ay önce Şikayet Et
    bu bi̇yolojk savaştir pkk gi̇tti̇ çeki̇rgeler geldi̇ daha artar bunlar bunun alternati̇fi̇ni̇ elektroni̇k si̇nyal i̇le yönleni̇drenler belli̇ karşi taaruz başlatilmali geldi̇kleri̇ yere gönderi̇lmeli̇ bu bi̇r savaştir...
    Cevapla
  • Adem 9 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizi ekonomik olarak çökertmek için yabancılar tarafından ülkeye getirilip bırakılıyor sanırım,hava olaylarının arkasında da küresel şeytani güçlerin parmağı var, ülkemiz üzerinde uçan uçaklar aracılığı ile havaya değişik gazlar bırakılarak ürün üretilmesinin önlenmesi için uğraşıyorlar ve Mayıs ve Haziran aylarında güneşin önünü keserek çiçeklerin döllenmesini önlediler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR