Çinliler 10 bin kişilik yatırım için Türkiye'de

Bir grup Çinli iş adamı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak endüstri parkı kurmak için Düziçi ilçesinde inceleme yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2014 13:29 GÜNCELLEME 09.04.2014 14:05 Türkiye Ekonomisi
Çinliler 10 bin kişilik yatırım için Türkiye'de
Çinliler 10 bin kişilik yatırım için Türkiye'de

Osmaniıye'nin Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'nın daveti üzerine ilçeye gelen iş adamı Song Zi Bin başkanlığındaki heyet, temaslarda bulundu.

Zi Bin, AA muhabirine, bölgenin otoyol ile demiryolu güzergahında bulunması ve limana yakın olmasının avantaj sağladığını söyledi.

Ziyaretin faydalı geçtiğini anlatan Zi Bin, tekstil, otomotiv yan sanayi, güneş enerjisi, metal sanayi, mobilya gibi sektörlere yönelik fabrikalar kurmayı düşündüklerini aktardı.

Endüstri parkının 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını vurgulayan Zi Bin, yetkililerle arazi tahsisi konusunda görüştüklerini kaydetti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Imran Demir 10 yıl önce Şikayet Et
    saka yapmiyorum. merak etmeyin dünyanin sonu gelmek üzere. zaten yeralti kaynaklari en gec 2100 yilinda bitiyor. petrol dahil. dünyanin dengesi artik bozuldu bundan sonra durdurmak imkansiz. bilimsel veriler söylüyor iskembeden atmiyorum ama kapital fassit lerin siyonist ateistlerin umrunda degil. kitlik baslayinca o zaman herkesi evindeki i padi yer. gelecek varsa tarimda hayvancilikta saka yapmiyorum. balik nasil suda yasamazsa insanda sanayi ile teknoli ile yasayamaz. bu yaratilis meselesi. türkiye tarima, hayvanciliga dogasal üretime yatirim yapmali. cin kisa vaadede kar uzun vaadede zarar getirir hemde haddinden fazla.
    Cevapla
  • erciyes talas 10 yıl önce Şikayet Et
    çinlliden uzak durun . Harputlu arkadaş katılıyorum, bu çinlileri ve ürünlerini ülkemizden uzak tutalım. Çinli'ler ülkelerinde çalışanlarına ayda 30 dolara denk gelen bir para verip, köle olarak kullanıyorlar, birde diğer ülkelere el attılar! çin teknolojisi tamamen taklite dayanır ve bilimsel yöntemler kullanmazlar, sadece geri dönüşümden elde ettikleri kalitesiz ve sağlıksız malzemelerle, son derece bozuk bir işçilikle düşük maliyetli ancak yüksek kar elde edecekleri ürün üretirler ! çin yerine Malezya, Singapur ve Güney Kore gibi ülkelerden şirketler getirin daha iyi
    Cevapla
  • HARPUTLUM23 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARI ULKEMIZE SOKMAYIN. kardesim bunlar 1,5 milyar nufusuyla cekirge surusu gibi girdigi yeri istila ve talan eder bunlar brezilyada aldiklari petrol sirketinden brezilyali iscileri cikarip yerlerine kendi ulkelerinden cok daha ucuza eleman getirdi ve orda bir cok insan issiz kaldi bu da onlarin yeni ekonmik isgal usulleri ulkemize yarardan cok zarar getirir ben bunlarin sirketlerinide insanlarinida ulkemde istemiyorum belki bazi arkadaslara irkcilik gibi gelecek ama inanin alakasi yok
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Gelişmiş ülkeler Çin’e yatırım yapmak için girmek zorundayken Çin niye gelişmiş ülkelere yatırım için girsin?. Üstelik Çinliler mallarıyla zaten her ülkeye giriyorlar. Her ülke yönetimi sermayenin nereden gelmesine bakmaksızın kendi ülkesinde yatırım yapılmasını ister. Ama Çin’in işine gelmez. Çinliler kendi ülkesinde üreterek çok rahat rekabet edebilirken, pahalı işgücünün olduğu yerde yatırım yapıp neden hem kendi üretimini, istihdamını ve rekabet gücünü olumsuz etkileyecek şekilde davransın?
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    CINLILER GELISMIS BATILI ULKELERE GIREMEZLER . anca bızım gıbı muz devletlerıne gırerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR