Zam müjdesi! Ekim ayı içinde yapılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu akademisyenlere müjdeli haberi verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2014 06:37 GÜNCELLEME 13.09.2014 06:39 Türkiye Ekonomisi
Zam müjdesi! Ekim ayı içinde yapılacak
Zam müjdesi! Ekim ayı içinde yapılacak


Başbakan Ahmet Davutoğlu,  (Akademisyenlere zam konusu) “Ekim ayı içinde, ekonomik şartlarımızın el verdiği ölçüde hissedilir bir iyileştirme yapmayı planlıyoruz” dedi. 

Davutoğlu yaptığı açıklamada, "Çok daha nitelikli insan kaynağına ulaşmamız lazım. En iyi beyinler üniversitede kalsın istiyorum. Hissedilir bir iyileştirme planlıyoruz. Ekim ayı ortalarında nihai noktaya geliriz. Ekim ayı içinde, ekonomik şartlarımızın el verdiği ölçüde hissedilir bir iyileştirme yapmayı planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Zannımca 9 yıl önce Şikayet Et
    Doktara yapan bir akademisyen olarak artık bizde önlisans mezunu bir tekniker, lise mezunu bir polis, önlisans mezun bir memur kardeşimiz kadar adaletli bir maaş alabilecğiz demişsin akademi kullanıcı isimli arkadaşım. buna eklemek istediğim önemli bir konu daha var bu saydığın mesleklerin hiçbirinde sen doktoranı yaptın artık sana kadro yok hadi güle güle denmiyor. elli d adlı akademisyen kıyımı da bir an önce sona ermeli kimse arş. gör. olarak emekli olmak istemiyor ne de olsa!!!
    Cevapla
  • ... 9 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorum polisler ne almış hep polis diyorsunuz. polisin zam aldığı falan yok. öğretmenlerin aklı çıkıyor polisler bir şey alır diye.
    Cevapla
  • Akdemisyen Olamayan 9 yıl önce Şikayet Et
    Akademisyenliğin nasıl alındığını bu ülkede bilmeyen yok, sanki Zeki olanları akademisyen olarak alıyorlar da zam yapılacakmış. Bu işin zeka ve başarı ile alakası yok. Adamın varsa Akademisyenlik alabilirsin. Yıllar önce En yüksek puanlara sahip olmama rağmen, kazara kazanmama rağmen, yanlış kayıt yaptın diye kaydımı geri verdiler. 80 üzerinden ALES 60, Diploma 75 ve Yabancı Dil 65(Doktora için gerekli olan baraj). Bütün bunlara rağmen Puanları daha düşük, Dilde 50 yi geçemeyenleri Yüksek Lisansa aldılar(Üniversite Sel.Ünv). Ben bundan dolayı bunlara akademisyen demek istemiyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde.
    Cevapla
  • Adliyede Memur 9 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmene zam öğretmene bilmem ne, yeter artık!! biraz adil olun elinizi vicdanınıza koyun. Şu ülkede en fazla kıyak öğretmenlere yapılıyor zaten, yarım gün çalışırsınız, yılın 100 günü yatarsınız, amir ile memur arasında hiç bir mobbing uygulaması olmaz; daha Allahtan ne istiyorsunuz, halinize binlerce kere şükredin, gelin birde adliyelerde çalışan memuru görün, bir zabıt katibi üniversite mezunu, sizin yaptınız işin 2 katını yapıyor hiç abartmıyorum bir gelin görün, amir ile memuru arasındaki en fazla uçurum olan, en fazla mobbing olan, sorumluluğu en ağır olan, adaletin asla olmadığı, en ufak bir hatanda hakkında soruşturma açılan kurumdur adliyeler, zabıt katibinin aldığı maaş 2000 tl. gece geç vakitte çıkarsın, hafta sonları işleri bitirmek için gelmek zorunda kalırsın, üstelik başbakanın fazla çalıştırılmamaya ilişkin genelgesi olmasına rağmen bu böyledir, ve hal böyleyken hiç bir ek ödeme, mesai parası yoktur adliyede çalışan memurlar için. Şükredin halinize arkadaşlar...
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    memur emeklileri,sesimiz kısıldı.... dinleyende anlayanda yokzaten......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR