3 dev kuruma FETÖ operasyon! 55 gözaltı

FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin yapılan soruşturmalar kapsamında BTK-TİB ve SPK'ya yapılan operasyonda 55 kişi gözaltına alındı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.05.2017 11:18 GÜNCELLEME 23.05.2017 12:06 Türkiye Ekonomisi
3 dev kuruma FETÖ operasyon! 55 gözaltı
3 dev kuruma FETÖ operasyon! 55 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin yapılan soruşturmalar kapsamında; Bilgi Teknoloji Kurumu'ndan (BTK-TİB) 33 kişi, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) 36 kişi ve KHK'larla kapatılan FETÖ'ye ait özel okullarda görevli yönetici konumundaki 55 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin yapılan soruşturmalar kapsamında; Bilgi Teknoloji Kurumu'ndan (BTK-TİB) 33 kişi, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) 36 kişi ve KHK'larla kapatılan FETÖ'ye ait özel okullarda görevli yönetici konumundaki 55 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı işlemlerinin bu sabah başladığı bildirildi.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • zabit 9 yıl önce Şikayet Et
    Piyango İdaresi kardeşim hep söylüyorum adamlara büyük lop burdan gidiyor
    Cevapla
  • Allahın Kulu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. Devletmize zeval vermesin. Bu arada Darısı KOSGEB'in Başına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle