Marius Sumucida: Aptalca bir penaltı yaptık

Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumucida, "Aptalca bir penaltı yaptık, rakibe hediye ettik. Kazandığımız penaltıyı gole çeviremedik." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2024 23:47 GÜNCELLEME 07.02.2024 23:47 TÜRKİYE KUPASI
Marius Sumucida: Aptalca bir penaltı yaptık
Marius Sumucida: Aptalca bir penaltı yaptık

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumucida, müsabakada iyi bir futbol sergilediklerini söyledi.

Sumucida, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi oynadıklarını düşündüğünü ve üzgün olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İyi oynadığımız zamanlar vardı. Oyunu kontrol ettiğimiz zamanlar da oldu. 4 net pozisyona girdik. Büyük takıma karşı oynuyorsanız ve pozisyonları gole çeviremiyorsanız, işiniz daha zorlaşıyor. Aptalca bir penaltı yaptık, rakibe hediye ettik. Kazandığımız penaltıyı gole çeviremedik. Çok pozisyona girdik ama gole çevirmemiz gerekiyordu. İlk yarıda rakibe pek pozisyon vermedik. İkinci yarı açıldıktan sonra rakip daha fazla alan bulduğu için daha fazla pozisyona girdi."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • taraftar 2 ay önce Şikayet Et
    where is Sumudica
    Cevapla
  • Adalet 2 ay önce Şikayet Et
    Yazık valla. Şu adam teknik direktörlük yapıyor ülkemde. Nice hocalarımız varken bu adam neden.
    Cevapla
  • Haber 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç sevmediğim seni prokotör
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Çok Açılma bğulursun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR