Türkiye Kupası'nda gergin anlar! Hasan Arat resmen çıldırdı

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının öncesinde Hasan Arat'ın, İstiklal Marşı sırasında protokol tribününde tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 00:23 GÜNCELLEME 24.05.2024 01:10 TÜRKİYE KUPASI
Türkiye Kupası'nda gergin anlar! Hasan Arat resmen çıldırdı
Türkiye Kupası'nda gergin anlar! Hasan Arat resmen çıldırdı

62. Türkiye Kupası, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan final maçıyla sahibini buldu.

Zorlu maçtan 3-2 galip ayrılan Beşiktaş, kupada mutlu sona ulaşan taraf oldu.



PROTOKOL TRİBÜNÜNDE TANSİYON ARTTI

Bu müsabakanın öncesinde ise tribünlerde gergin dakikaların yaşandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, İstiklal Marşı sırasında Trabzonspor bayrağını çekince kısa süreli protokol tribününde tartışma yaşandı.

O sıralarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da protokolde olduğu görüldü. Yaşanan bu anlar ise sosyal medyada gündem oluşturdu.



Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Son Osmanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size Trabzonspor kupayı hak edecek bir futbol oynamadı ama Beşiktaşlı futbolcular da son 10 dakika yattığı yerden kalkmadı bunu da mı görmedim be yinsiz
    Cevapla
  • İstanbul..lu.. 3 hafta önce Şikayet Et
    olay neydi başkan bayrağı çekiştirmiş, İBB nin çeyrek porsiyon kabiliyet yoksunu başkanı da Beşiktaşın başkanını çekiştiriyor ki zaten o orada ne sıfatla bulunmakta.. Beşiktaş Geziden beri yanlış taraflarda çok görünür oldu... Bu beceriksiz tabela başkanının orada ne işi var haraç toplamaya, komisyon almaya mı gelmiş....? Bir işe yaradığı yok zaten... Köprülere pankart as avareler okusun
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Hasan çebiyi arat ıyor
    Cevapla
  • Bursalı 3 hafta önce Şikayet Et
    Hangi ZEKİ vatandaş 13 dönüm araziyi çitle çevirir ve içindeki çilekleri satıp parasını kız öğrencilere verir. Çite zaten çilekten 10 yılda kazanacağın parayı vermişsin, hasat şenliğine birsürü masraf yapıp insanları oraya taşıyacaksın.......(Bir sonraki haber yoruma kapalı--Kocaeli , Çilekköy projesi)
    Cevapla
  • fırat 3 hafta önce Şikayet Et
    iki telefonunda bylock olduğu iddia edilen zat maçtan sonra dakikalarca röportaj verdi yazıklar olsun kimsenin hiç bir şeye hayret etme ayıplama hakkı yoktur vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR