Trabzonspor başvuru hazırlığındaydı! Konyaspor’dan TFF’ye 'final' mesajı
Konyaspor, Türkiye Kupası finalinin yeri ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
ABONE OL
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynayacakları final maçının daha önce ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor.
Son günlerde Ziraat Türkiye Kupası finalinin Antalya’dan alınmasına ilişkin kamuoyundaki tartışmalar nedeniyle Konyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet imzasıyla kulübün sosyal medya organlarından açıklama yapıldı.

"FİNAL YERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ GEREKTİRECEK HERHANGİ BİR NEDEN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"
Açıklamada, finalde Antalya’da oynanacağının, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından haftalar öncesinden açıklandığı ve tüm planlamaların bu doğrultuda yapıldığı hatırlatılarak, "Son günlerde final müsabakasının oynanacağı şehrin değiştirilmesine yönelik çeşitli değerlendirmeler gündeme gelmektedir. Konyaspor olarak, daha önce ilan edildiği şekilde finalin Antalya’da oynanmasının doğru olacağını saygıyla ifade etmek isteriz. Trabzonspor Kulübü ile her zaman karşılıklı saygı ve dostluk çerçevesinde ilişkiler yürüttük, bugün de aynı anlayış devam etmektedir. Aynı şekilde Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkilerimiz de kurumsallık ve karşılıklı saygı temelindedir. Antalya; tesisleri, organizasyon gücü, ulaşım imkanları ve futbol atmosferiyle böyle büyük bir finale en uygun şehirlerden biridir. Final yerinin değiştirilmesini gerektirecek herhangi bir neden olmadığını düşünüyoruz. Temennimiz; fair-play ruhunun ön planda olduğu, dostluğun ve futbolun kazandığı örnek bir final atmosferinin yaşanmasıdır" denildi.
Türkiye Kupası'nda finale yükselen Trabzonspor'dan TFF'ye başvuru kararı
NE OLMUŞTU?
Trabzon yerel basını ve sosyal medyada Trabzonspor'un TFF'ye kupa finaliyle ilgili başvuru hazırlığında olduğu ve yapılacak bu başvuru ile finalin başka bir stadyumda oynanmasını isteyeceği kaydedilmişti.
-
Akın 7 dakika önce Şikayet EtAntalya spor liğden düşsün Konya taraftarı güvende olmaz iki taraf arasında olaylar çıkabilir dikkatli olmak gerekiyor açıklama yaparken güvenlik önemliBeğen
-
Alpagut 14 dakika önce Şikayet EtTrabzon-Antalya 1200 km, otobüs ile 20 saat sürüyor..Beğen
-
Murathan 15 dakika önce Şikayet EtÖnceden açıklanmış bir yeri herhangi bir mücbir sebep olmaksızın değiştirmek doğru değil. Mesela maç Rize'de oynanacak olsaydı Trabzonspor yer değişikliği ister miydi?Beğen
-
Tek 16 dakika önce Şikayet EtHelal olsun Konyaspor'a adalet istiyor. Adamlar haklı yeri değişmemeli öyle şey mi olur.Beğen
-
KS... 18 dakika önce Şikayet EtTff Antalya yı açıklarken Konyaspor un finale çıkma ihtimali vardı ve bu hesap edilerek karar verildi, o iş bitti mahalle maçı değil bu, işin cılkını çıkarmayın millet zaten futboldan soğudu iyice kepaze olmayın, açıklandı o iş bitti . Zaten iki takıma eşit taraftar hakkı verilecek. Maskaralığın alemi yok, Şu maçlara müdahale etmeyi bi bırakın.ii oynayan hak eden kazansınBeğen