'G.Saray ve F.Bahçe bu Lyon ile oynasa...'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Lyon'a 2-1'lik sonuçla yenilen Beşiktaş'ın mücadelesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2017 12:49 GÜNCELLEME 17.04.2017 14:52 UEFA AVRUPA LİGİ
'G.Saray ve F.Bahçe bu Lyon ile oynasa...'
'G.Saray ve F.Bahçe bu Lyon ile oynasa...'

Ntvspor'da katıldığı bir programda konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Lyon ile bu halleri ile maç yapsalar 6-7 gol yiyip döneceklerini ifade etti.

''GALATASARAY VE FENERBAHÇE 6-7 GOL YER DÖNER''

‘'Ricardo Quaresma yok. 4 oyuncunun yerini değiştirmişsin buna rağmen tutmuyor. Bunu Galatasaray ve Fenerbahçe şu günkü halleri ile orada yapsalar 6-7 tane yer dönerler, Bu, Beşiktaş'ın yapısının ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Bittikten sonra da kimsenin kimseye karşı güvensizliği yok. Herkesin birbirine güveni tam. Atiba diyor ki; kaleci hata yaptı ama ben de yanlış pas attım, hata bende başladı. Şenol Güneş kızmış belli. İnsanların birbirine güvenmesinden daha büyük bir kazanım olamaz.''

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • GS-80 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor beyler.
    Cevapla
  • ismet cansuyu 7 yıl önce Şikayet Et
    YA ARKADAŞ SEN ...ERMAN ...RIDVAN..YİYORSA Bİ TAKIM ÇALIŞTIRIN....AMMA ÇOK BİLİYORSUNUZ...bi görelim bakalım takımınız nasıl olacak...profesör kesildiniz başımıza.
    Cevapla
  • blue 7 yıl önce Şikayet Et
    hayret ilk defa objektif bir yorum duydum mehmet demirkoldan..
    Cevapla
  • Malkoç 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke düzgün Türkçe konuşabilseydi.. Kiev mi demek istedi. Biri şuna FENER'in bu yıl Manchester ,Monaco , Feyenordu yendiğini söylesin. Bu takımlar öyle Dinamo Kiev'e de benzemez.
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen böyle avut kendini. Oynadığınız top belli, yeriniz belli...
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylemiş bütün düzeni değiştirerek maça çıktık ayrıca maç içindede pozisyonlar kaç kere değişti ama gayet iyi oynadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR