Hajrovic: G.Saray'da bazı sıkıntılar oldu...

Dinamo Zagreb'in bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2018 21:34 GÜNCELLEME 28.11.2018 22:20 UEFA AVRUPA LİGİ
Hajrovic: G.Saray'da bazı sıkıntılar oldu...
Hajrovic: G.Saray'da bazı sıkıntılar oldu...

Dinamo Zagreb'in bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bosna Hersekli futbolcusu Izet Hajrovic Galatasaray ile FIFA'lık olmasına ilişkin gelen bir soruya, "Net olarak buna cevap vermek istemiyorum. Galatasaray'da oynadım ve mutluydum ama bazı sıkıntılar oldu. Konunun detaylarına girmek istemiyorum" yorumunu yaptı.

 

 

"GALATASARAY'DA OYNADIM VE MUTLUYDUM AMA BAZI SIKINTILAR OLDU"

Yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maçı değerlendiren Hajrovic, şu ifadeleri kullandı: "Genel olarak bu şehri çok seviyorum. Bu şehirde bana saygı duyuyorlar. Fenerbahçe'nin Türkiye'de ligde zor durumda olduğunu biliyoruz. Belli kaliteleri var ve zorlanacağız fakat kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe kendi seyircisi önünde oynayacak. Olumsuz bir durumda olsalar da belli bir kaliteleri var. İyi maç çıkarmaya çalışacaklar ve bizim de tedbirli olmamız gerekiyor. Biz bu grupta gereken başarıya gösterdik ve buna devam edeceğiz."

 

 

Öte yandan Hırvatistan ekibi Ülker Stadyumu'nda yaptığı antrenman ile yarınki maçın hazırlıklarını noktaladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR