Okan Buruk'tan kura yorumu!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Kopenhag eşleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2020 15:48 GÜNCELLEME 28.02.2020 15:58 UEFA AVRUPA LİGİ
Okan Buruk'tan kura yorumu!
Okan Buruk'tan kura yorumu!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Kopenhag ile eşleşen temsilcimiz Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a değerlendirmelerde bulunan Okan Buruk kuradan memnun olduğunu dile getirdi.

 

 

"KOPENHAG'I DÜŞÜNMÜŞTÜM"

"Kopenhag çıkar mı diye düşünmüştüm. UEFA Kupası'nı kaldırdığım stat. Yine ikinci maçı orada oynayacağız. Bu eşleşme iki tarafı da memnun etmiştir diye düşünüyorum. Daha iyi ve büyük takımlar vardı. Her takım çok iyi ama daha önemli kulüpler de vardı. Ben iki taraf için de iyi bir eşleşme olduğunu düşünüyorum."

 

 

"TÜM FUTBOLSEVERLERİ BEKLİYORUZ"

"Türk futbolseverlerin bizim maçımızda tribünleri tamamen doldurmasını bekliyorum. Sporting Lizbon maçında tribünde birçok farklı takımın formasıyla gelen taraftarları gördüm. Bu çok güzel. Ortak duygularla bu maçları oynamalıyız. Herkesi Kopenhag maçına davet ediyorum. Türkiye'yi temsil eden tek ülkeyiz. Başarıya ve puana ihtiyacı olan bir ülkeyiz. Dolu tribünler önünde inşallah iyi bir skor almayı umut ediyorum."

"İLK MAÇTA KAZANMAMIZ ÖNEMLİ"

"Yakından tanıdığımız bir rakip değil. 4-4-2 sisteminde oynuyorlar. Dame N'Doye var yakından tanıdığımız forvet oyuncusu. Zorlu bir maç olacak. Deplasmanda iyi kapanan bir takım. Avantaj yakalamak önemli ama ne olursa olsun iki maç üzerinden düşüneceğiz. İlk maçta elbette kazanmak ilk hedefimiz olacak. Neden olmasın, çeyrek final yolu açılabilir."

"YOĞUN TEMPOYA ALIŞTIK"

"Kopenhag maçlarının arasında ligde iki deplasman maçımız olacak. Bu tempoya alışmamız gerekiyor. 3 günde bir maç oynamak artık normal. İnsan vücudu bunu yapabiliyor. Ben oyuncularımın buna hazır olduğunu düşünüyorum. Haftada 3 maç oynadığı zaman kendini mutlu hisseden oyuncularımız var. Bu da hedef ve tutkuyla ilgili."

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Okan kopenagı ters düz edip danimarkaya gönderir helal size neden olmasın??? Son 8 dede iyi bi kura cekersek bu takım son 4 de kim cıkarsa cıksın Macı parcalar alır gerisi gelir haydi başakşehir be!!!!
    Cevapla
  • mustafa g 4 yıl önce Şikayet Et
    helal sana, aglayanlara ders gibi konusma
    Cevapla
  • Isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tff bu hafta neden maçları iptal etmedi!!!! Yazıklar olsun!!!!
    Cevapla
  • isimli 4 yıl önce Şikayet Et
    iptal olunca nolacak.acu dinecek mmi.büyük ülketler hemen yıkılmaz.işede gitmeyelim okullarda kapansın düşünceye bak. halkı psikoloij olarak bitiryeme gerek varmı
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size
    Cevapla
  • Lazoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Helaaal size... Kupayı da alırsınız inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR