Okan Buruk: Temsil ettiğimiz bayrağa yakışır oynamadık

Kopenhag'a elenen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, sorumluluğu aldı ve "Sorumlu benim. Gerçekten çok üzgünüm. Oyun olarak bu maçı hak etmedik. Temsil ettiğimiz bayrağa yakışır oynamadık" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 23:48 GÜNCELLEME 05.08.2020 23:53 UEFA AVRUPA LİGİ
Okan Buruk: Temsil ettiğimiz bayrağa yakışır oynamadık
Okan Buruk: Temsil ettiğimiz bayrağa yakışır oynamadık

Maçı değerlendirmesi istenen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Maçtan önce de söylemiştim. 'Golü bulmamız gerekiyor' diye. Erken gol moralimizi bozdu. Oyunun ilk 45 dakikasının son 15 dakikasında 1-1'i bulabilirdik. İkinci yarının başında da bunu yapabilirdik. Sonrasında golü yedik. 3. golden sonra istediğimiz gibi oyun olmadı. Özellikle üzgünüm; burada ülkemizi temsil ettiğimizi söyledik. Oyuncularımı zor bir sezonun ardından en iyilerini yapmaya çalıştılar ama olmadı. Rakip takım çok daha konsantreydi, çok daha iyi mücadele etti. Yine de oyuncularıma teşekkür ediyorum. Sezon boyunca çok iyi mücadele ettiler. Oyun olarak bu maçı hak etmedik. Temsil ettiğimiz bir bayrak vardı. Ona yakışır şekilde oynayamadık. Bir yandan da oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.  

 

 

İrfan Can ve Crivelli'nin performansları nedeniyle 2. yarıda oyundan alındıklarının hatırlatılması üzerine ise Buruk, "Bireysel olarak  oyuncuları tek tek değerlendirmekten çok takım olarak tam istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bu maçın sorumlusu benim. Takımı, oyunu oturtamamak. Sonuçta benim çıkardığım bir 11 vardı. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıtılar ama olmadı. Bizi koşarak bozan bir takım vardı. 3. gol bizi maçın dışınha itti. O golden soanra da değişiklikler yaptık ama istediğimiz oyunu oynayamadık. Oyuncuların zor bir sezonuun ardından bu maça çıktılar. Rakip takım olarak iyi oynadı. Biz kalitemizi sahaya yansıtamadık" ifadelerini kullandı. 

Şampiyonluğun rehavet getirip getirmediği sorusuna ise Okan Buruk, "Zor bir sezon. Rakibimize göre daha yaşlı bir takımız. Hafta içinde çalışmalarda takımı daha iyi görmüştüm. Ancak o istek, arzu ve kaliteyi bugün sahada göremedik. Şampiyonluk sonrası 3-4 goün ara verdik. Ancak bazen istediğiniz gibi geri dönemiyorsunuz. Ligin sonu olması nedeniyle bu sizi zorladı" diye konuştu. 

YORUMLAR 3
  • Lâedrî 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu, Gümüş, hakem ayarlayamadı mı yoksa? Üzülme ligin başlamasına çok kalmadı. Gümüş abinin hakemleri yine bir güzellik yaparlar size!
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    işte gerçek yüzünüzü avrupa gösterdi
    Cevapla
  • mustafa kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    ve bu bayrağı ş.ligindemi temsil edeceksiniz.maçlara çıkmayın abi..net..bizi rezil etmeyin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR