UEFA'dan Tottenham - Rennes kararı!

UEFA, Tottenham'daki Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Tottenham - Rennes Konferans Ligi maçının iptal edildiğini ve yeniden oynanmayacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2021 13:48 GÜNCELLEME 11.12.2021 22:29 UEFA AVRUPA LİGİ
UEFA'dan Tottenham - Rennes kararı!
UEFA'dan Tottenham - Rennes kararı!

UEFA Konferans Ligi G Grubu'nda Tottenham'ın Rennes'i konuk edeceği karşılaşma Tottenham'daki Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. UEFA, maça ilişkin kararını açıkladı ve karşılaşmanın tekrar oynanmayacağını, iptal edildiğini belirtti. 

Tottenham, daha önce yaptığı açıklamada 8 oyuncu, 5 personelin Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını ve bu doğrultuda Rennes maçının oynanamayacağını belirtmişti. Rennes ise Tottenham'ı tek taraflı bir karar almakla suçlayarak bunun adil bir tavır olmadığını ifade etmişti. 

Her iki kulüple devam eden görüşmelere rağmen UEFA, iki taraf için de uygun bir çözüm bulunamadığına karar verdi. Karşılaşmanın iptal edildiği ve tekrar oynanmayacağı açıklandı. 

İptal edilen karşılaşmaya ilişkin sonuç tayini; UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu tarafından yapılacak. 

Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerini etkileyecek

Tottenham - Rennes maçı oynanmamışken grupta Rennes, 11 puanla yeri garanti şekilde liderken Tottenham, 7 puanla üçüncü sırada yer alıyor. İkinci sırada ise 10 puanla Vitesse bulunuyor ki Tottenham, Rennes'i mağlup etmesi durumunda ikinci sırayı alacaktı. 

YORUMLAR 1
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlara bak. Bilerek o kupadan elendiler yoksa playoff maclari filan derken ligde bu bos kupa icin zorlanacaklardi. Neyse, en büyük favori elenmis oldu, Fener icin iyi haber.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR