Torrent: İstanbul'daki maç için heyecanlıyız

Torrent, Barcelona ile deplasmanda 0-0 berabere kalmalarını "Önemli olan turu rövanşa bırakmaktı ve bunu da başardık." diye değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2022 03:37 GÜNCELLEME 11.03.2022 08:09 UEFA AVRUPA LİGİ
Torrent: İstanbul'daki maç için heyecanlıyız
Torrent: İstanbul'daki maç için heyecanlıyız

Torrent maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Akıllı bir maç yapmamız gerekiyordu. Bu zaten yolunda gider bazen gitmez ama bugün gitti. Her rakibine 4 atan bir takıma karşı bu şekilde oynamamız gerekiyordu. Çünkü rakip Barcelona." şeklinde konuştu.

"Galatasaray Avrupa'da bu şekilde oynuyor çünkü konsantrasyonu daha yüksek, bunu lige de yansıtmamız gerekiyor." diyen Torrent, "Turu İstanbul'a bırakmak istiyorduk bunu da başardık. Tur Nou Camp'ta bitmedi. Rövanş belirleyici olmalıydı ve öyle de olacak." açıklamasında bulundu.

Torrent, "Biz rekabet ederken kazanabiliriz. Barça Avrupa Ligi'nde ama burada olması aslında tesadüfi. Olması gereken yer Şampiyonlar Ligi. Biz turun kaderini rövanşa bırakmak, rakibe avantaj vermemek istiyorduk. Rövanşta da bugün yaptığımız gibi takım olarak oynamalıyız ve iyi oynamalıyız." dedi.

"İstanbul'daki maç için heyecanlıyız." diyen İspanyol teknik adam, "Kazanmak istiyoruz. Taraftarımız için çok özel bir maç ve onlara bu maçta ihtiyacımız olacak. Rövanşta kesinlikle zor durumlar yaşayacağız, Barcelona'nın oyunun kontrolünü elinde tutacağı dakikalar olacaktır. İşte o anlarda taraftarımızın desteği temel olacaktır." ifadelerini kullandı.

İspanyol kaleci İnaki Pena'nın Barcelona karşısındaki başarılı performansını da değerlendiren Torrent, "Biz zaten onun performansını biliyordum bugün burada bunu gösterdi. Çok genç bir futbolcu ve ışıldayacak bir geleceği olacağını biliyorum." dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Akıllı adam 2 yıl önce Şikayet Et
    önemli bir tespitimi aklı selim insanlarla paylaşmak isterim; haberi okuyun geçin. yorumlara bakmayın derim. bir sürü akıl hastalığına şahit olmayın. yaşama sevincinizi azcık dahi etkilemesin. selamlar
    Cevapla
  • ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sizlere amaaaaaaa.... bu kaleciyi bırakma yonetim ne yap et bu kalecı kalsın ve kalırsa elinde 2 iyi kaleci olucak TEBRİKLER CİM BOM....
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Torrent asla ama asla gitmemeli.Adam enkaz devraldı ve bu seneyi en doğru şekilde bitirmeye çalışıyor.Torrent seneyede kalmalı.Gs ya 2 sene istikrar lazım.Sakın ama sakın adamı göndermeyin.Gs iyi oynamıyor ama sebebi o değil.İyi niyetli bir adam.Ayrıca beraberlik başarıdır.Ts taraftarı olarak tebrik ederim.Ama mutlaka gol lazım.İllaki gol lazım
    Cevapla
  • Fmu 2 yıl önce Şikayet Et
    5ciler neredeler 5-0 6-0diyenler neredeler
    Cevapla
  • Ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen havaya girme. İki takım var ve sana hangisine 1000 tl koyarsın deseler cevabın ne olurdu? Ben hala diyorum bu turu Barca atlar. Neden?
    Cevapla
  • GSLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazmadım ama hep söyledim 3 ve 3 ün altında yersek benim için başarı, rövanş içinde aynı görüşteyim. Ama şuan Torrent ve oyuncular konuşmakta haklı hakettiler, tebrikler.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun vallahi. Ne yalan söyleyeyim en az 5 yeriz diyordum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR