Gecenin dev maçında 4 gol var kazanan yok! Barça ve ManU yenişemedi

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu dev bir maça sahne oldu. Barcelona, Manchester United karşısında 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamazken karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2023 23:50 GÜNCELLEME 17.02.2023 00:19 UEFA AVRUPA LİGİ
Gecenin dev maçında 4 gol var kazanan yok! Barça ve ManU yenişemedi
Gecenin dev maçında 4 gol var kazanan yok! Barça ve ManU yenişemedi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off turu ilk maçında Barcelona ve Manchester United karşı karşıya geldi. Maç öncesinde iki takım da Türkiye ve Suriye'de yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Erik Ten Hag'ın ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 15 puanla ikinci sıra tamamlayıp bir üst tura yükselmişti. Barcelona ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 7 puanla üçüncü sırada tamamlayıp Avrupa Ligi'ne kalmıştı. United'da eski Beşiktaşlı Wout Weghorst ilk 11'de yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle berabere biterken ikinci yarı ise dört gole sahne oldu.

İkinci yarıda Barcelona 50. dakikada M. Alonso'nun golüyle 1-0 öne geçti. United ise İspanyol ekibinin golüne 52. dakikada M. Rashford ile karşılık vererek skoru 1-1'e getirdi.

İngiliz ekibi, 59. dakikada J. Kounde'nin kendi kalesine attığı golle skoru 2-1 yaparak Barcelona karşısında 10 dakika içerisinde geri dönüşe imza attı. Ancak Katalan ekibi 76. dakikada Raphinha'nın golüyle skoru 2-2 yaparak beraberliği yakaladı.

Maçın devamında başka gol sesi çıkmazken karşılaşma 2-2 berabere bitti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR