Şifresiz yayın bekleyen Fenerbahçelilerin hayalleri suya düştü!

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı maçın şifresiz yayınlanmasını bekleyen sarı-lacivertli taraftarlara kötü haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2023 15:41 GÜNCELLEME 08.03.2023 16:12 UEFA AVRUPA LİGİ
Şifresiz yayın bekleyen Fenerbahçelilerin hayalleri suya düştü!
Şifresiz yayın bekleyen Fenerbahçelilerin hayalleri suya düştü!

Perşembe günü 23.00’de temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla deplasmanında tur için avantajlı sonuç arayacak. Avrupa Ligi’nde çeyrek final hedefleyen Fenerbahçe’nin Sevilla karşısındaki sınavının hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu. Birçok taraftar, bu süreçte “Sevilla-Fenerbahçe maçı TV8’den yayınlanacak mı? Sevilla-Fenerbahçe maçı hangi kanaldan yayınlanacak?” gibi soruların yanıtlarını aradı.

Türkiye’de UEFA Avrupa Ligi yayıncısı son iki yıldır EXXEN. Başarılı dijital platform, bu yıl bazı maçları TV8,5 ekranlarından şifresiz yayınlıyor. Geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor-Basel eşleşmesinin de şifresiz yayınlanması, futbolseverleri gelecek turlar için beklentiye soktu. Bu da “Sevilla-Fenerbahçe TV8’den yayınlanacak mı?” sorusunu beraberinde getirdi. 

Trabzonspor-Basel eşleşmesi şifresiz yayınlanmıştı

TV8,5 sezon başından bu yana birçok mücadeleyi şifresiz ekranlara getiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ise karşılaşmalar TV8 ekranlarından naklen yayınlandı. Trabzonspor ile Basel arasındaki eşleşme de TV8 ekranlarından futbolseverlerle buluştu.



Trabzonspor’un mücadelesinin şifresiz yayınlanması, Fenerbahçe taraftarlarında bir beklentiye sebep oldu. Birçok taraftar Sevilla ile Fenerbahçe arasındaki mücadelenin şifresiz yayınlanmasını talep etti.

Açıklanan programda Sevilla-Fenerbahçe maçı yer almadı

TV8 ve TV8,5 hafta başında yayınlayacağı mücadeleleri açıkladı. Programda Sevilla ile Fenerbahçe arasındaki mücadele yer almadı. Bu da karşılaşmanın EXXEN ekranlarından yayınlanacağı anlamına geldi. Perşembe 23.00’teki mücadeleyi, EXXEN’den takip edebilirsiniz.

TV8,5’un açıkladığı programda 2 Şampiyonlar Ligi ve 2 Avrupa Ligi maçı yer aldı. Ayrıca Konferans Ligi temsilcimiz Sivasspor’un zorlu Fiorentina deplasmanında neler yapacağının yanıtı da TV8,5 ekranlarında verilecek.

TV8,5’un ekranlara getirdiği ve önümüzdeki günlerde getireceği maç programı şu şekilde:

Salı 

20.45 Lazio-AZ Alkmaar
23.00 Benfica-Club Brugge

Çarşamba

23.00 Tottenham-Milan

Perşembe

20.45 Roma-Real Sociedad
23.00 Fiorentina-Sivasspor

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • BULUT 1 yıl önce Şikayet Et
    Keske olsaydı
    Cevapla
  • Çankırıli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen başkalarının bağışlarını yuvarliyordun 10 milyonu 20 milyona kendin sağ cepten alıp sol cebe veremedin Acun. Exxende senin TV8 de senin
    Cevapla
  • ragıp elibol 1 yıl önce Şikayet Et
    ya acunun neler verdıgını nerden bılıyorsun adam her yaptıgı yardımı paylasmak zorunda mı sen ne verdın ?
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler öyle İşadamlarının bağışlarını yuvarlamaya benzemiyor demekki.
    Cevapla
  • Korhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremzedelere ciddi yardımlarda bulundu ve bulundurdu Acun Ilıcalı,Allah razı olsun ondan ve ona doğru yoldan yürümesini nasip etsin !!!
    Cevapla
  • Davut AKTAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence acun akıllı adam fener olurda orda yener yada berabere kalırsa buradaki maçı şifresiz verir sonrada millet fenerbahce çeyrek yarı final oynar diye exxen ne kayıt olur para akar sonra acuna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR