Adana Demirspor 90+3'te yıkıldı! Tur şansı zor girdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Adana Demirspor deplasmanda Genk'e 2-1 mağlup oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2023 23:01 GÜNCELLEME 25.08.2023 10:12 UEFA KONFERANS LİGİ
Adana Demirspor 90+3'te yıkıldı! Tur şansı zor girdi
Adana Demirspor 90+3'te yıkıldı! Tur şansı zor girdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Adana Demirspor deplasmanda Belçika ekibi Genk'le karşılaştı. KRC Genk Arena'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. 

Adana Demirspor'un golünü 47. dakikada Emre Akbaba atarken Genk'in gollerini 77. dakikada Arokodare ile 90+3. dakikada Munoz kaydetti. 

Karşılaşmanın rövanşı 31 Ağustos Perşembe günü Adana'da oynanacak. Rövanş maçının ardıdan tur atlayan takım gruplara kalacak. Elenen ekip ise Avrupa'ya veda edecek.



Genk: 2 - Yukatel Adana Demirspor: 1

Stat: KRC Genk Arena

Hakemler: Antonio Nobre, Pedro Ribeiro, Paulo Bras (Portekiz)

Genk: Vandevoordt, Munoz, Sadick, McKenzie, Kayembe, El Khannous, Galarza, Hrosovsky, Fadera, Sor (Dk. 71 Arokodare), Oyen (Dk. 66 Baah)

Yukatel Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Gravillon, Semih Güler, Rodrigues (Dk. 40 Abdurrahim Dursun), Yusuf Sarı, Stambouli, Emre Akbaba, Nani (Dk. 78 Yusuf Erdoğan), Belhanda (Badou Ndiaye), Cherif Ndiaye (Niang)

Goller: Dk. 47 Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), Dk. 77 Arokodare, Dk. 90+3 Munoz (Genk)

Sarı kartlar: Dk. 23 Gravillon, Dk. 50 Belhanda, Dk. 90+11 Badou Ndiaye (Adana Demirspor), Dk. 24 McKenzie, Dk, 60 Munoz, Dk. 90+6 Baah (Genk)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Faruk 8 ay önce Şikayet Et
    Adanada ezer demirspor
    Cevapla
  • Türkoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Adana bu takımı kıtır kıtır yer . Haydi adana seninleyiz.
    Cevapla
  • hadi la 8 ay önce Şikayet Et
    zor falan değil Adana Demir bu takımı eler
    Cevapla
  • salman 8 ay önce Şikayet Et
    Patrick Kluwert bu takımı oynatamıyor, Adana demirspor defansif değil ofansif oynayan bir takım, defansa çektiğin an takım golü yer bu hep böyle olmuştur.
    Cevapla
  • Yozgat 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerli olarak tüm takımlarımızın başarılı olmasını canı gönülden diliyorum. Lütfen Adanalı kardeşlerim stadı rövanş maçında doldurun, takımlarımıza destek olalım. İnşallah rövanş maçını kazanıp gruplara kalırız. Fener, BJK, GS de İnşallah rövanşları alıp ülke puanımızı daha da yukarıya taşırız. Maşallah bu sezon şimdiye kadar turbo taktık gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR