Wouter Vrancken: Kolay bir maç olmayacak

KRC Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken, ”Kolay bir maç olmayacak. Çünkü sadece ateşli taraftar önünde değil çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden geleni yapıp en iyi oyunumuzu ortaya koyacağız” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2023 22:33 GÜNCELLEME 30.08.2023 22:33 UEFA KONFERANS LİGİ
Wouter Vrancken: Kolay bir maç olmayacak
Wouter Vrancken: Kolay bir maç olmayacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu rövanşında KRC Genk’in Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesinde KRC Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken ve oyunculardan Alie Fadera basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk maçta daha baskın oynayıp kazandıklarını fakat buradaki maçta durumun farklı olacağını vurgulayan KRC Genk Teknik Direktörü Wouter Vrancken, “Burada durumun farklı olacağını biliyorum. Genç bir ekiple oynuyoruz. Oyuncularımız ateşli taraftarın önünde oynamayı seviyor. Kolay olmayacak. Çünkü sadece ateşli taraftar önünde değil çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden geleni yapıp en iyi oyunumuzu ortaya koyacağız. Buranın hava koşullarına kısa sürede ayak uydurmak zor. Maç esnasında oyuncularımızın vücut ısısını dengede tutmak adına elimizden geleni yapacağız. Su desteği vereceğiz. Daha önceki elemeler ve geçen haftaki maçta iyi mücadele verdik. Ama tam olarak istediğimiz seviyede değiliz. Açıkçası bunu arttırmamız ve yarın maç boyunca etkili bir şekilde oynamamız lazım” sözlerine yer verdi.

Fadera: “Sıcak hava probleminin sorun olacağını düşünmüyorum”

Genkli oyuncu Alieu Fadera ise, “Yarınki maça tamamen hazırım. Deplasmandayız ve nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Onların taraftarlarını biliyoruz. Sıcak hava problemini konuşmak istemiyorum çünkü sorun olacağını düşünmüyorum” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR