Fenerbahçe'nin minik davetlisi, mücadeleyi Bakan Bak'la izledi

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçında sahada U-19 takımı ile yer alan Fenerbahçe'nin şehre gelmeyeceğini öğrendikten sonra üzülen minik taraftar Sami Yusuf, sarı-lacivertlilerin Olympiakos ile karşılaştığı müsabakayı tribünden izledi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 02:24 GÜNCELLEME 19.04.2024 02:24 UEFA KONFERANS LİGİ
Fenerbahçe'nin minik davetlisi, mücadeleyi Bakan Bak'la izledi
Fenerbahçe'nin minik davetlisi, mücadeleyi Bakan Bak'la izledi

7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Turkcell Süper Kupa maçında, sarı-lacivertliler U-19 takımı ile sahaya çıkmış, A takımı ise Şanlıurfa'ya gitmemişti.

Müsabaka öncesi Fenerbahçe takımının Şanlıurfa'ya gelmeyeceğini öğrendikten sonra duyduğu üzüntü ile sosyal medyada gündem olan minik taraftar Sami Yusuf için Fenerbahçeli yöneticiler devreye girdi.

Sami özel olarak İstanbul'a getirtilirken, ilk olarak Fenerium mağazasında yeni sezon forması hediye edildi. Minik taraftar daha sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile kulüp binasında bir araya geldi. Sami Yusuf daha sonra Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla tanışma imkanı buldu.

Yunan temsilcisi Olympiakos ile oynanan maç için stadyuma gelen Sami Yusuf, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile birlikte karşılaşmayı tribünden izledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR