El Kaabi şov yaptı! Olympiakos'tan Aston Villa'ya gol yağmuru

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında Olympiakos, deplasmanda Aston Villa'yı 4-2 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 00:47 GÜNCELLEME 03.05.2024 00:55 UEFA KONFERANS LİGİ
El Kaabi şov yaptı! Olympiakos'tan Aston Villa'ya gol yağmuru
El Kaabi şov yaptı! Olympiakos'tan Aston Villa'ya gol yağmuru

Aston Villa ile Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk turu maçında Villa Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 4-2 kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Olympiakos'ta bir dönem Hatayspor forması da giyen El Kaabi, 16 ve 29. dakikadaki golleriyle takımını 2-0 öne geçirdi. 45+1. dakikada ise Aston Villa'da Ollie Watkins bu gole karşılık verdi ve soyunma odasına 2-1'lik Olympiakos üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya daha coşkulu başlayan taraf olan Aston Villa 52. dakikada Diaby ile skora dengeyi getirdi. Ancak Olympiakos'ta El Kaabi, 56. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Maçta son sözü ise Hezze söyledi. Arjantinli futbolcu, 67. dakikada attığı golle skoru 4-2'ye getirdi ve Olympiakos için final kapısını aralayan isim oldu. Aston Villa'da Douglas Luiz, 84. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Yunanistan'a büyük avantaj ile dönen Olympiakos, 9 Mayıs Perşembe akşamı Aston Villa'yı kendi sahasında konuk edecek. Olympiakos bu karşılaşmaya 2 gollük avantajla çıkacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Fetti 1 hafta önce Şikayet Et
    Hatay ve adanademirdeki forvetler hiçbir takımda yok süperligde. Adamlar buluyorlar abi
    Cevapla
  • İsmail72 1 hafta önce Şikayet Et
    FB’nin elendiğine sevinen gavurlardan çok içimizde gavur var
    Cevapla
  • kuşcik 2 hafta önce Şikayet Et
    Ali koç başka fb göreceksiniz demişti ya hakikaten öyle ekrem imamoğlu gibi İstanbul nimet nimet koç Fb nimet nimet 6 senede 1 kupa
    Cevapla
  • Yavuz 2 hafta önce Şikayet Et
    Olimpiyakos kupayı alır.
    Cevapla
  • rıfkı baba 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamlarda ruh vardı , penaltı bile atamadı cengiz, italyan oyuncu, italya milli takımında öylemi oynuyor dünya para alıyorlar, kaleciler bilmiyormu hangi köşeye atacaklarını çalışsalardı penaltıya, hocada penaltı çalıştırsaydı, ceko yu çıkarmayacaktı, adamlar defansa , çekildi gol atacak oyuncu yok, umarım batuşiyi satmaz , takıma alıştı ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR