5 yıldır mücadele ediyordu, yaşam savaşını kaybetti

Antalya'nın Demre ilçesinde 5 yıldır beyin tümörüyle mücadele eden 14 yaşındaki Melek Tokgöz, yaşam savaşını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 14:52 GÜNCELLEME 14.07.2020 14:52 ÜLKE'DE BUGÜN
5 yıldır mücadele ediyordu, yaşam savaşını kaybetti
5 yıldır mücadele ediyordu, yaşam savaşını kaybetti

Demre'nin Büyük Kum Mahallesi'nde oturan Şerife- Birdal Tokgöz çiftinin kızı Melek, 5 yıl önce beyninde görülen tümör nedeniyle ameliyat edilip, kitle temizlendi. Geçen yıl Melek'in beyninde küçük bir kitle olduğunun belirlenmesi üzerine yeniden tedaviye başlandı. Yaklaşık bir yıldır Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören Melek Tokgöz, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Anne ve babası, "Meleğimiz uçtu" diyerek, gözyaşı döktü.

Küçük Melek'in cenazesi, ailesinin, yakınlarının ve sevenlerinin katıldığı törenle Demre Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Son üç yıldır sağlık nedeniyle okula gidemeyen Melek Tokgöz, Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisiydi. Eve gelen öğretmenler, Melek'e eğitim veriyordu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekannın cennet olsun inşaallah.geride kalan sevdiklerine rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    İsyan ağır kelime
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    İsyan ağır kelime
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavrumuz o kadar rahat olduğunu keyif sürdügünü okuduğumuz meallerden görür gibiyim. Allah o kadar merhametli ki biz bunu anlayabilsek. Peygamberimiz hadislerinde bunu paylaşmış lütfen okuyun. Üzülmeyin. Ayrılık acı ama bu da bir imtihan unutmayın.
    Cevapla
  • birtürk 3 yıl önce Şikayet Et
    bizden daha mutlu olduğuna inanıyorum cennete koştu .biz neyapcaz bakalım interneti telefonu tvsi dizisi göz z. nasıl atlıyacaz level'leri bakalım!
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız hocam gunahsız tertemiz melek oldu. Allah aileine sabır versin. oyle bir gun gelecekki coğumuz bu cocuğun yerinde biz olsaydık diyeceğiz ama o gun herkez yasadığının hesabını verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR