Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor

Kayseri'de yaşamını sürdüren 58 yaşındaki Cemal Soya, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor. Soya, yaralı kedilerinde bakımlarını üstleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2022 14:45 GÜNCELLEME 21.10.2022 14:45 ÜLKE'DE BUGÜN
Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor
Kedilerin Babası lakaplı Cemal amca, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor

Kayseri'de halk tarafından 'kedilerin babası' lakabıyla tanınan 58 yaşındaki hayvansever Cemal Soya, kendi imkanlarıyla 80 tane kedi besliyor. Yaralı kedilerin de bakımlarını üstlenen Soya, vatandaşların kedilere mama desteğinde bulunmasını istiyor.

'MAHALLEDE TANIDIKLAR BANA 'KEDİLERİN BABASI' DER'

Kedilere kendi imkanları ile elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Soya, "Bu sokak kedilerine kendi imkanlarımla, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. 80 tane kedi var, acıktıklarında buraya gelip mamalarını yiyorlar, sonra tekrar gidiyorlar. 10-15 tanesi burada kalır, geri kalanı sadece mama yemeye gelir. Gece gelen misafirleri saymıyoruz zaten. Mahallede tanıdıklar bana 'kedilerin babası' der, kedilere baktığım, onlarla ilgilendiğim için. Biz elimizden geldiğince kedilerle ilgileniyoruz, hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz, mama yardımında bulunmaları yeterli bizim için. Kış geliyor, havalar soğuduğu için buradaki hayvanlarda gün geçtikçe çoğalacak" dedi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 1
  • Davut Parlakbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Bu arkadaş boş bir iş peşinde. Ne hikmets eson zamanlarda bir kedi köpek sevgisi moda oldu. Insanları sevmek ve onlara yardımcı olmak ikinci üçüncü seviyeye düştü.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR