Dereye düşen 3 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü

Van Gevaş'ta dereye düşen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 16:08 GÜNCELLEME 20.04.2024 16:32 ÜLKE'DE BUGÜN
Dereye düşen 3 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü
Dereye düşen 3 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü

Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Balalaban Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşları ile evlerinin yakınındaki bahçede oyun oynadığı sıra dengesini kaybeden Eylül Suratlı (E.S. 3), dengesini kaybederek suya düştü.

Akıntıya kapılarak kaybolan Eylül'ü bir yandan mahalle sakinleri ararken, bir yandan da haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans, Van Emniyet Müdürlüğü Van Sualtı Grup Amirliği, Van İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Su Altı Arama Kurtarma, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu minik Eylül'ün cansız bedeni düştüğü yerden 1 kilometre uzakta bulundu. Çocuğun cenazesi otopsi yapılmak üzere Gevaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bünyamin Öztürk 1 hafta önce Şikayet Et
    Cennetlik işte. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR