Aracına çarpıp kaçan motokuryeyi takip edince, öldürüldü

İstanbul Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motokuryeyi çalıştığı restorana kadar takip eden sürücü, burada motokurye tarafından öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 09:39 GÜNCELLEME 25.04.2024 09:42 ÜLKE'DE BUGÜN
Aracına çarpıp kaçan motokuryeyi takip edince, öldürüldü
Aracına çarpıp kaçan motokuryeyi takip edince, öldürüldü

Olay, saat 21.30 sıralarında Menderes Mahallesi 301. Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre döner restoranında motokurye olarak çalışan kişi, paket servisi sırasında cadde üzerinde ilerleyen bir otomobile çarparak kaçtı. Bunun üzerine otomobil sürücüsü, kuryenin sepetinden çalıştığı restoranı tespit ederek takip etti. Motokuryenin çalıştığı restorana gelen sürücü burada tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, motokurye çalıştığı restorandan aldığı tornavida ile otomobil sürücüsünü yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan motokurye aranırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • geyveli 1 hafta önce Şikayet Et
    artık herşey normalleşti durup dururken insan öldürmek nedir ya 3/5 sene yatar çıkarım diyorlar cezalar ağır olması lazım yoksa bu tür cinayetlerin önüne geçilemez
    Cevapla
  • la zalim 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar azgınlık neyin nesi ve neyin cesareti.
    Cevapla
  • ALİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Gündüz sokaklarda kendilerine yer edinemeyen hiç bir işte sabr edemeyen işşiz olan ne kadar kişiligi bozuk varsa mecbur kurye oluyor gece çalışıyor bunlar başa bela .
    Cevapla
  • kamil 1 hafta önce Şikayet Et
    durduk yerde insan öldürmek bu kadar kolaymı ya moda oldu devletin bi önlemi varmı acaba caydırıcı
    Cevapla
  • hebiloğlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Motokuryeler yaptıkları işin doğası çok fevri ve tehlikeli araç kullanıyorlar. Hem kendilerini, hem yayaları, hem de diğer araç sürücülerini ciddi tehlikeye sokuyorlar. Bu şekildeki bir sistem sürdürülemez. Böyle giderse çok daha sorunlarla karşılaşacağız. Acil önlemler alınmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR