Ayı saldırılarından bıktı, bulduğu çare görenleri şaşkına çevirdi

Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kayak Antrenörü Fikri Özkan, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki tesislere 3 kez girerek zarar veren ayıya tesisin kapısına not bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 12:20 GÜNCELLEME 26.04.2024 12:27 ÜLKE'DE BUGÜN
Ayı saldırılarından bıktı, bulduğu çare görenleri şaşkına çevirdi
Ayı saldırılarından bıktı, bulduğu çare görenleri şaşkına çevirdi

2 bin 200 rakımlı Mersivan Dağı´nda bulunan ve mevsim nedeniyle kapalı durumdaki Atabarı Kayak Merkezi´ne gelen ayılar geçtiğimiz günlerde Artvin Çoruh Üniversitesi Kayak Evi, 112 Acil Sağlık, AFAD ve Orman İşletme Müdürlüğüne ait 4 ahşap binaya girdi. Kapı ve pencereleri parçalayarak binalara giren ayılar, dolaplarda yiyecek aradı.



Son zamanlardaki ayı saldırılarından bıktığını ifade eden Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi Fikri Özkan "Bir yıl içerisindeki üçüncü ayı saldırısı. Artık bunaldık. Aynı kapıyı kırıp kırıp duruyor aynı ayımız. Ben de ayıya bir not bıraktım. 'Ayı kardeş kapıyı kırmanıza gerek yok. Anahtar paspasın altında. Şiddet hiçbir şeyi çözmez' diye not bıraktım. Ayı ise anlar" dedi.


KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ceyda 29 1 hafta önce Şikayet Et
    Ayı kardeş dedigine göre kendisi ne oluyor bu durumda şimdi?
    Cevapla
  • Ali haydar yemez 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam, ayının kendisinden değil; onu koruyan yasadan korkmuştur.
    Cevapla
  • Bülent 1 hafta önce Şikayet Et
    gerizekalı
    Cevapla
  • Ayı Coni 1 hafta önce Şikayet Et
    kapının önüne yemek koysan daha iyi olmaz mı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR