Üniversite öğrencisi genç, online eğitim esnasında öldü

Online eğitim görürken fenalaşan 22 yaşındaki fizik bölümü son sınıfı öğrencisi genç, kalbine yeniş düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 17:24 GÜNCELLEME 30.04.2024 17:27 ÜLKE'DE BUGÜN
Üniversite öğrencisi genç, online eğitim esnasında öldü
Üniversite öğrencisi genç, online eğitim esnasında öldü

Edinilen bilgiye göre, Ankara’da yaşayan Orda Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Antalya ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı'nın torunu Teoman Mehmet Arslan 22 yaşında, bilgisayarda İngilizce öğretmeni ile online eğitim gördüğü sırada heyecanlanarak fenalaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Arslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği belirtilen gencin cenazesi kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Teoman Mehmet Arslan’ın cenazesi otopsinin ardından yarın saat 11.00’de Muratpaşa Tekerli Mezarlığında kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • cemalettin 2 hafta önce Şikayet Et
    kısa dünya hayatı için gösterdiğimiz gayretin 10 misli ebedi hayat için sarfetmezsek akıllı bir ticaret yapmamış oluruz.
    Cevapla
  • cengiz 2 hafta önce Şikayet Et
    orda doğu üniversitesi ne ya... ayrıca öğrenci olduğunu yazmak yeter bilmem ne şirketinin bilmem nesinin torunu olması mevzuya nasıl bir derinlik veya önem katıyor ki... ya da ne demek istiyorsunuz? neyse varsa camide çekilmiş bir resim koysaydınız bari. ne diyecem bilemedim....toprağı bol olsun. ne olcaksa toprağı bol olunca.
    Cevapla
  • SERDAR 2 hafta önce Şikayet Et
    Ah sizde dahil BU MEDYA VE Aşıcılar Bunun VEBALİ NASIL VERECEKSİNİZ
    Cevapla
  • zafergülten 2 hafta önce Şikayet Et
    yahu ne oluyor bu gençlere,bu kaçıncı--gencin daha önce bir kalp rahatsızlığı varmıymış,eğer bir kalp rahatsızlığı yoksa durduk yere kalp krizi geçirmesi şüpheli.....bazı gençlerde görüyorum,ellerinden (enerji içeceği) düşmüyor,bu içecek yüksek miktarda kafein,doping gibi kalbi hızlandırıcı enerji veren maddeler içeriyor,sonra bazı gençlerin kokulu silgi,çakmak gazı koklama alışkanlıkları var
    Cevapla
  • kaderli 2 hafta önce Şikayet Et
    zenginler ölünce bir tek sevinen ben miyim acep
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR