Kiracılı ev satın aldı, karşılaştığı manzarayla şoke oldu

Bursa’da içerisinde kiracının oturmaya devam ettiği bir ev satın alan ev sahibi, eve kendi taşınacağı için kiracısını çıkarmak istediğinde evinin çöp ev olarak kullanıldığını görünce çileden çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 14:20 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:24 ÜLKE'DE BUGÜN
Kiracılı ev satın aldı, karşılaştığı manzarayla şoke oldu
Kiracılı ev satın aldı, karşılaştığı manzarayla şoke oldu

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Işıktepe Mahallesi 2. Fırat Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Mevlüt Kandemir (40) 9 ay önce Işıktepe Mahallesi’nde içerisinde kiracının oturmaya devam ettiği bir ev satın aldı. Bir süre sonra eve kendisi taşınacağı için kiracısı A.B. ve eşini evden çıkmaları konusunda ikaz eden Kandemir, sonuç alamadı. Tehdit edildiğini de iddia eden Kandemir, soluğu mahkemede aldı.



Dava Kandemir’in lehine sonuçlansa da kiracı A.B. ve eşi evden çıkmadı. Tahliye davasını da kazanan Kandemir dün öğle saatlerinde avukatı ve polis ekipleri ile birlikte gelince karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü.

Çöp ev olarak kullanmışlar

Evin neredeyse tamamının çöplerle kaplı ve rahatsız edici bir kokunun geldiğini duyan Kandemir tekrardan kiracılarını evden çıkmaları konusunda ikaz etti. 9 aydan beri evini kullanamadığını belirten Mevlüt Kandemir, “9 ay önce evi satın alırken, evin içinde yaşlı bir çiftin oturduğunu tespit ettik. Evden çıkmaları için 6 ay gibi bir süre verdik. Süreç bitti, evden çıkmadılar. Sürekli ‘Çıkacağız’ diye oyaladılar. Komşulardan ve çevre halktan şikayetler gelmeye başladı. Kartonları toplayarak evin içine soktukları yönünde bilgiler aldım. Buraya her geldiğimde arkamdan polis geliyor. Her geldiğimde beni telefondan tehdit ediyor. Evim 140 metrekare ama kullanılabilir alanı 3 metre. Evin içindeki çöpler yetmiyormuş gibi bir de çatıya çöp koymaya başladılar. Mahkeme süreci benim lehime sonuçlandı. Ve dün görevliler ile birlikte eve girmeye çalıştık ama mümkün olmadı. Daha sonra girdiğimizde de çöp ev ile karşılaştık ve hala daha çıkmamak için direniyorlar” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Dünya Oyuncusu 1 hafta önce Şikayet Et
    Abi, sen bu zamanda kiracılı ev alıp hatayı baştan yapmışsın zaten.. Kiraların hali ortada, adam çıkmaz ki.. Çıkamaz, ev bulamaz.. Yeni bir eve taşınmak demek, ayvayı yedin demek bu zamanda.. Sen de satabiliyorsan sat, kurtul bence.. Rabbim cümle evi olmayanların yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • enes 2 hafta önce Şikayet Et
    görmeden ev nasıl alıyorsun şaşılacak bir durum . Belki de bilgisi vardır çöp evmiş yeni farkettik falan hikaye yapıyordur
    Cevapla
  • Sanane 1 hafta önce Şikayet Et
    Sana mı soracaktı alırken
    Cevapla
  • Süleyman 2 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaş ahır olsa insan bir bakmadan almaz mı
    Cevapla
  • veli 2 hafta önce Şikayet Et
    eşyaları kapının önüne koy , yada bir ateş ver gitsin
    Cevapla
  • beykaya 2 hafta önce Şikayet Et
    insan gormeden bir ev alir mi birader!!!
    Cevapla
  • Sertkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Fiyatı uygun verdiler ise alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR