Otomobiliyle evine dönerken ensesinden vuruldu

Adana'da 6 yaşındaki oğlunun da içinde bulunduğu otomobiliyle evine dönen 43 yaşındaki Hayriye D., motosikletli kişiler tarafından bir iş yerine düzenlenen saldırıda ensesine isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 13:19 GÜNCELLEME 04.05.2024 14:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Otomobiliyle evine dönerken ensesinden vuruldu
Otomobiliyle evine dönerken ensesinden vuruldu

Olay, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletle gelen kimliği belirsiz kişiler, cadde üzerindeki oto lastik tamiri ve satışı yapılan bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Bu sırada kurşunlar büyük çocuğunu kursa bırakıp, 6 yaşındaki oğluyla birlikte evine dönmek için 01 ANK 092 plakalı otomobiliyle yola çıkan Hayriye D.‘nin (43) ensesine isabet etti. Çocuğunun gözü önünde kanlar içerisinde kalan Hayriye D., bilinci kapanınca yolcu minibüsüne çarptı. Saldırganlar ise motosikletle uzaklaştı.

‘HAYATİ TEHLİKESİ VAR’

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir1 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah yardim etsin. Cok cok uzucu bir olay. Saldirganlar ne yapip edip mutlaka yakalanmali.
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 1 hafta önce Şikayet Et
    İdam idam idam bizim toplum akillanmaz dahada delirir içimizdeki zibidileri akillandirmak icin çok ağır idam başta adalet düzeni sağlamamız lazım çoğu kişi bilinci aklı dışında hareket ediyor, gerekli önlem alınmazsa Haiti, Jamaika,Honduras Meksika gibi ülkeleri sollariz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    İdam gelsin artık
    Cevapla
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR