Şanlıurfa’da korkutan yangın: TIR cayır cayır yandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seyir halindeki bitkisel yağ yüklü TIR alev aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2024 12:43 GÜNCELLEME 26.08.2024 17:45 ÜLKE'DE BUGÜN
Şanlıurfa’da korkutan yangın: TIR cayır cayır yandı
Şanlıurfa’da korkutan yangın: TIR cayır cayır yandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seyir halindeyken alev alan bitkisel yağ yüklü TIR yandı. O anlar, cep telefonuyla kayda alındı.

Viranşehir- Mardin kara yolunun 75'inci kilometresinde gece saatlerinde Abdurrezzak B. yönetimindeki bitkisel yağ yüklü TIR, seyir halindeyken dorse kısmından alev aldı. Durumu fark eden Abdurrezzak B., çekiciyi dorseden ayırdı.

Rüzgârın da etkisiyle alevler, kısa sürede dorseyi sardı. Yangına ilk müdahaleyi, yoldan geçen araç sürücüleri yangın tüpleriyle yaptı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Büyük çapta zarara yol açan yangın, cep telefonuyla kayda alındı.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR