Konya Büyükşehir'den "Baba-Kız Oyun Kampı"

Konya Büyükşehir Belediyesi, baba ve kızlarını bir araya getiren özel bir etkinliğe imza attı. "Baba-Kız Oyun Kampı" adıyla gerçekleştirilen etkinlikte, babalar ve kızları keyifli vakit geçirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 16:00 GÜNCELLEME 16.09.2024 16:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya Büyükşehir'den "Baba-Kız Oyun Kampı"
Konya Büyükşehir'den "Baba-Kız Oyun Kampı"

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7-10 yaş kız çocukları ile babaları için “Baba-Kız Oyun Kampı” düzenledi.

Çocukların sosyalleşmesi ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla Spor Konya Apa Kamp Alanı’nda günübirlik olarak gerçekleşen etkinlikte çocuklar, babalarıyla birlikte birbirinden eğlenceli aktivitelerle unutulmaz anlar yaşadı.

200 kişinin katılım sağladığı etkinlikte renkli anlar yaşandı. Katılımcılar, baraj gölünün ferahlatıcı atmosferinde düzenlenen çeşitli yarışmalar ve oyunlarla dolu dolu bir gün geçirdiler. 

BABALAR VE KIZLARI DOYASIYA EĞLENDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların sosyalleşmesi ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen “Baba-Oğul”, “Anne-Kız”, “Abi-Kardeş” ve “Anne-Oğul” kamplarının ardından bu kez de 7-10 yaş kız çocukları ile babaları için düzenlenen “Baba-Kız Oyun Kampı” büyük beğeni aldı.

Babalar ve kızlarının eğlenceli anılar biriktirmesine, birbirleriyle vakit geçirmesine olanak sağlayan kampta; okçuluktan seramik yapımına, bileklik yapımından labirent oryantiringine, survivor parkurundan bocceye kadar birçok farklı aktivite yer aldı.

Akşam saatlerinde yakılan kamp ateşi etrafında toplanan katılımcılar hem günün yorgunluğunu attı, hem de gökyüzünün altında yapılan geleneksel oyunlarla ve sohbetlerle kampın sıcak atmosferini doyasıya yaşadı.

Çumra Apa Barajı’nın dingin suları ve çevresindeki yeşil alanlarla birleşen bu özel etkinlik, katılan aileler için unutulmaz bir hatıra olarak hafızalara kazındı.

Etkinliğe katılan babalar ve kızları birlikte çok güzel vakit geçirdiklerini, doyasıya eğlendiklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR