Bahçelievler'de toplu sünnet şöleni: 500 çocuk sünnet edildi

Bahçelievler Belediyesi'nin her yıl düzenlediği "Sünnet Şöleni" bu yılda gerçekleşti. 500 çocuğun sünnet edildiği ve Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen şölende sanatçı Berdan Mardini sahne aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 16:25 GÜNCELLEME 16.09.2024 16:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Bahçelievler'de toplu sünnet şöleni: 500 çocuk sünnet edildi
Bahçelievler'de toplu sünnet şöleni: 500 çocuk sünnet edildi

Sünnet Şöleni’nde çocuklar için düzenlenen birbirinden eğlenceli aktiviteler büyük ilgi gördü. Jonglör gösterileri, bubble show, şişme maskotlar, çocuk şarkıları ve sürpriz yarışmalar, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Çocuk etkinliklerinin ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Berdan Mardini, verdiği konserle şölenin coşkusunu zirveye taşıdı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır yaptığı konuşmada, “Okullar başlamadan yaklaşık 500 çocuğumuzun sünnetini yaptırdık. Geldiğimizden beri, biz sadece komşularımızın hepsine, her konuda her saat yardımcı olmak için uğraşıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bu talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldıklarını belirten Başkan Bahadır, "Çocuklara, gençlere, yaşlılara, özel gereksinim gerektirene, hepsine, camiye, okula, cemevine, hiçbir ırk, mezhep ayrımı yapmadan, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan Bahçelievler Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımıza sevgili komşularımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz.” dedi.

KAYNAK : Haber7, İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR