Feci kaza 2 can aldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobil ters döndü. Meydana gelen feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 12:37 GÜNCELLEME 18.09.2024 13:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Feci kaza 2 can aldı!
Feci kaza 2 can aldı!


Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 02 ADR 631 plakalı otomobil Adıyaman’ın Kahta ilçesi Baraj mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen feci kaza sonrası hurdaya dönen otomobil ters döndü. Kazada otomobil içerisinde bulunan Sadık Ergen ve Yusuf Ilgar olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ekibi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda Sadık Ergen ve Yusuf Ilgar’ın cenazeleri araçtan çıkarılarak Kahta Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Saffet 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşaallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR