Kaçış başarılı ama kimse 32 bin liralık cezayı beklemiyordu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde drift attığı esnada emniyet birimlerine bağlı bekçileri görünce kaçan otomobil sürücüsüne 32 bin 234 lira para cezası verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2024 16:13 GÜNCELLEME 21.09.2024 16:23 ÜLKE'DE BUGÜN
Kaçış başarılı ama kimse 32 bin liralık cezayı beklemiyordu
Kaçış başarılı ama kimse 32 bin liralık cezayı beklemiyordu

 

Edinilen bilgiye göre, devriye görevini ifa eden Manavgat Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, Sanayi Sitesi içerisinde drift yapmakta olan 07 ARS 104 plakalı Fiat Tofaş marka otomobile rastladı. 

Drift atan otomobil sürücüsü bekçileri görünce durmayarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Drift görüntülerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniyesine kaydedilmesi üzerine bekçiler durumu polis ekiplerine haber verdi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince araç sürücüsü, telefonla aranmasına rağmen telefonunu açmayınca drift atmak suçundan gıyabında 32 bin 234 TL para cezası uygulandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR