Bursa'da feci kaza: Hasta taşıyan ambulans otomobil çarpıştı!

Bursa'da hasta taşıyan ambulans ile hafifi ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Meydana gele kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:33 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:33 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa'da feci kaza: Hasta taşıyan ambulans otomobil çarpıştı!
Bursa'da feci kaza: Hasta taşıyan ambulans otomobil çarpıştı!

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi Barış Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T. idaresindeki 16 ALS 219 plakalı ambulans, hasta taşıdığı sırada kırmızı ışıkta geçti. Kırmızı ışıkta geçen ambulans, kendisine yeşil ışık yandığını iddia eden M.B. idaresindeki 16 L 1829 plakalı hafif ticari otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

KAZA ANI KAMERADA

Yaşanan kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kaza sebebiyle tek şeride düşürülen yol, kazaya karışan araçların kaldırılması sonrası normale döndü.

Öte yandan, kaza yapan ambulans içerisinde bulunan yaralı, başka bir ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca, kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • UĞUR 6 saat önce Şikayet Et
    Ambulans ve itfaiyenin trafik ışığını ihlal etme hakkı yoktur, diğer araçlar kontrollü olarak yol verirse ambulans geçebilir. Geçiş üstünlüğü tanımı ise sadece polis, ambulans ve itfaiye araçlarının birbirleri arasında kullanılır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR