Bolu'da işçiler arasında kürekli ve sopalı kavga!

Bolu'da bir inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağı konusunda çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demirlerle saldırdığı anlar kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2024 17:44 GÜNCELLEME 26.09.2024 17:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Bolu'da işçiler arasında kürekli ve sopalı kavga!
Bolu'da işçiler arasında kürekli ve sopalı kavga!

İddiaya göre, Paşaköy Mahallesi'nde bulunan inşaatta çalışan işçiler arasında, el arabasını kimin kullanacağına dair bir anlaşmazlık yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve işçiler birbirlerine sopa, kürek ve demir çubuklarla saldırmaya başladı.

Olay sırasında bir kişinin başına aldığı darbe sonucu yere yığıldığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgayı gören vatandaş, olayın büyümesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada, yaralanan işçiler sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin daha sonra taburcu edildiği ve tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Dede 6 saat önce Şikayet Et
    Orası bolu herşey olu,olsada olu olmasasa olu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR