İETT şoförü ile yolcu arasında ilginç diyalog: Çalışmıyorum abla işi bıraktım

İstanbul’da İETT şoförü ile vatandaş arasında yaşanan tartışmanın ardından şoför, "Çalışmıyorum abla ben işi bıraktım." dedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 12:35 GÜNCELLEME 04.10.2024 12:35 ÜLKE'DE BUGÜN
İETT şoförü ile yolcu arasında ilginç diyalog: Çalışmıyorum abla işi bıraktım
İETT şoförü ile yolcu arasında ilginç diyalog: Çalışmıyorum abla işi bıraktım

Olay, geçtiğimiz gün Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre 78E isimli seferi yapan otobüs şoförü, otobüs içerisindeki bir vatandaşla tartışma yaşadı.

İddiaya göre tartışma devam ederken Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi durağında sinirlenen şoför aracı durdurup aşağıya inerek önce, “Çalışmıyorum abla ben işi bıraktım.” ifadelerini kullandı. Daha sonra ise, “Bana ne ben çalışmıyorum.” dedi.

İlginç diyalog başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Osman 1 saat önce Şikayet Et
    Nasıl güzel mi böyle Ekrem, İstanbullu hizmet göremiyor. Ama sen afiş astırıp duruyorsun. Nasıl olacak bu işler.
    Cevapla
  • Savaş 1 saat önce Şikayet Et
    Geçen gün Ankarada oldu gitmedi çalışmıyorum dedi. 75 yaşındaki kadına kafayı takmış o insin giderim dedi. Bizim vatandaş ne yaptı teyze işe geç kalacağız in dediler. Teyze beddua ederek indi. Bu millet belasını aradı buldu! Hat mı 611
    Cevapla
  • Arif kabaçali 1 saat önce Şikayet Et
    işin ilginç yanı bunu muhalefet kanallarının ve medyasının hayatta görmemesi kendi zümrelerini bu kadar mal yerine koyan bir haber kanalı ve sosyal ag görmedim ekonun destekçileri hala çok güzl olacak modunda geziyor yazık onlara
    Cevapla
  • Gereksiz Ulvi 1 saat önce Şikayet Et
    Halk Otobüsleri ödeme alamıyor,otobüs başına 2 milyon alacak var,bu insanlar ceplerinden yakıt,tamir,maaş ve aldıkları otobüs taksitlerini ödüyorlar,durumu iyi olsa bile kimse 2 milyon parayı belediye yerine ödeyemez güç yetmez icralar kapıda,Teşekkürler İmamoğlu Her Şey Çok Güzel Oldu..
    Cevapla
  • Obli 1 saat önce Şikayet Et
    Beter olun. Havadanmi. Geldi. Imam usagi oraya. Her sey gözel. Oliiii
    Cevapla
  • Halis Özkümüş 1 saat önce Şikayet Et
    Siz İstanbullular, Ekremi hakettiniz böyle otobüs ve şoförleride hakettiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR