Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuktan acı haber!

Yalova’da, otomobilin çarptığı 14 yaşındaki bisikletli çocuğun beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 16:57 GÜNCELLEME 10.10.2024 17:53 ÜLKE'DE BUGÜN
Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuktan acı haber!
Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuktan acı haber!

Alınan bilgiye göre, 3 Ekim tarihinde Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki İbrahim H. otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan çocuk yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Çocuğun beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Öte yandan, feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa bu sırada bir otomobil çarpıyor.

Çarpmanın etkisiyle çocuk havalanarak otomobilin üstünden savrulup yere düştü.
Kazaya karışan otomobil sürücüsü E.Ö. (29) olay sonrasında gözaltına alınmış, sonrasında ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 saat önce Şikayet Et
    çocukta tecrübe yok,ben görüyorum profosyenel bisiklet sürücüleri bile karşıya geçerken bisikletten iniyor,bisikleti eline alıp öyle geçiyor.bisikletide arabaların geleceği yöne alıyor.yani bir tehlikede bisikleti arabanın önüne atıp kendi kaçıp canını kurtaracak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR