Elazığ'da pes dedirten hırsızlık: Önce denedi ardından da çaldı!

Elazığ'da kozmetik mağazasına giren bir kadının beğendiği yüzüğü önce denediği ardından da çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 17:06 GÜNCELLEME 20.10.2024 17:51 ÜLKE'DE BUGÜN
Elazığ'da pes dedirten hırsızlık: Önce denedi ardından da çaldı!
Elazığ'da pes dedirten hırsızlık: Önce denedi ardından da çaldı!

Olay, Mustafapaşa Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir kozmetik mağazasına giren bir kadın yüzüklere bakmaya başladı.

KAMERA KAYITLARI İZLENİNCE HER ŞEY ANLAŞILDI 

Beğendiği yüzüğü deneyen kadın, yüzüğün kendisine olduğunu görünce elindeki poşetin içine atarak mağazadan ayrıldı. 

Mağaza sahibi Mehmet Balcı, stantta yüzüğün olmadığını fark edince güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda yüzüğün bir kadın tarafından çalındığını gördü. 

Olayı polis ekiplerine bildiren Balcı, kadından şikayetçi oldu.

"PARAM YOK DESE BİZ BUNLARI HEDİYE BİLE VERİRİZ"

Müşterileriyle ilgilenirken bazı zihniyeti bozuk insanların bu durumu fırsat bildiğini dile getiren Balcı, "Müşteri rahat alışveriş yapsın rahatsız olmasın diye takip etmiyoruz. Geriye dönük kameraları inceleyince çok üzülüyoruz. Geçenlerde ben burada başka bir müşteriye ürün verirken annem yaşındaki bir kadın yüzüğü aldı ve taktı. Parmağına uyanı poşetin içerisine atıyor. Bu yüzükler altın veya değerli değil. İmitasyon çelik yüzüklerdir. Biz esnafız. Gelip istese param yok dese biz bunları hediye bile verebiliriz. Yeter ki dürüst olsun. Hırsızlık çok kötü bir şeydir. Böyle hırsızlıklar çok oluyor. Şikayetçi oldum. Görüntüleri emniyet personellerine verdim.” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Abdullah 3 saat önce Şikayet Et
    Bu rezillik ona ömür boyu yeter.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR