Bursa’da bir esnaf Fetullah Gülen’in ölümü şerefine kampanya yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir esnaf, Bölücü Terör Örgütü FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölümü sebebiyle, "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim." yazılı bir pankartla indirim yaptığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 14:09 GÜNCELLEME 21.10.2024 16:29 ÜLKE'DE BUGÜN
Bursa’da bir esnaf Fetullah Gülen’in ölümü şerefine kampanya yaptı
Bursa’da bir esnaf Fetullah Gülen’in ölümü şerefine kampanya yaptı

İnegöl Bayrak Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, işyerinin camına "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" yazısını astı.

"ÖLÜM HABERİNİ SOSYAL MEDYADA GÖRDÜM"

Bugün güzel bir haber aldıklarını dile getiren Süleyman Bayrak, "Terörist lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini sosyal medyada gördük. Ben mutlu oldum, sevindim. Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin. Biz de bu şerefle onur, gurur duyalım. Nice indirimler yapalım. Vatandaşlarımız da yararlansın inşallah." şeklinde konuştu. 

"DARISI DİĞER TERÖRÜSTLERİN BAŞINA"

15 Temmuz darbesi olduğunda dükkânının camlarına FETÖCÜ hainler ve destekçileri giremez yazısı astığını belirten Bayrak, "Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz. Allah nice teröristleri başımızdan almayı nasip etsin. Nefes almasınlar. Hatta imkan versin ki devletimiz beklemesin ecelini. Keşke biz alsaydık canlarını ama bu haberleri aldıkça seviniyoruz. Darısı diğer teröristlerin başına." ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Bizim burada davul zurna çalıp oyun oynadılar.
    Cevapla
  • Srkn 6 saat önce Şikayet Et
    Ölümü değil gebermesi üzerini yazacaksınız.
    Cevapla
  • Tfx 8 saat önce Şikayet Et
    Fetö ölüm şenliği başladı...
    Cevapla
  • Bak 1903 8 saat önce Şikayet Et
    Tebrikler kardesim isabetli olmus
    Cevapla
  • ertan 8 saat önce Şikayet Et
    herkes indirim yapmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR