Mersin'de kan donduran olay: Eşini av tüfeğiyle öldürdü!

Mersin'in Erdemli ilçesinde, bir çocuk annesi eşini av tüfeğiyle vurarak öldüren kişi, aynı silahla aracında intihar etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 15:33 GÜNCELLEME 24.10.2024 16:35 ÜLKE'DE BUGÜN
Mersin'de kan donduran olay: Eşini av tüfeğiyle öldürdü!
Mersin'de kan donduran olay: Eşini av tüfeğiyle öldürdü!

Tömük Mahallesi'ndeki apartmanda yaşayan Atilla Biricik (44), henüz belirlenemeyen nedenle eşi Fatma Biricik'i (40) av tüfeğiyle vurdu.

Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ağır yaralandığı belirlenen kadın, ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fatma Biricik, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Atilla Biricik'in de olaydan sonra söz konusu adrese yaklaşık 200 metre uzaklıktaki 46 AAG 096 plakalı otomobilinde aynı tüfekle kendini vurarak intihar ettiği belirlendi.

ÇİFTİN 10 YAŞINDAKİ ENGELLİ KIZI KORUMA ALTINA ALINDI

Olaydan sonra adrese gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Biricik çiftinin 10 yaşındaki engelli kızını koruma altına aldı.

Kocası hakkında aldırdığı "önleyici tedbir" kararı 22 Ekim'de dolan Fatma Biricik ile 21 Ekim'de görüşme yapıldığı ve tedbire ilişkin uzatma talebinin olmadığını beyan ettiği öğrenildi.

KAYNAK : AA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR