Adana'da vurgun: Kilolarca altın çalarak kayıplara karıştı

Adana'da kapalı alışveriş merkezindeki bir kuyumcu dükkânına giren şüpheli, 3 kilogram altın ile 100 bin lira nakit para çalarak kayıplara karıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2025 09:16 GÜNCELLEME 03.02.2025 11:13 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana'da vurgun: Kilolarca altın çalarak kayıplara karıştı
Adana'da vurgun: Kilolarca altın çalarak kayıplara karıştı

Olay, gece saatlerinde Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, kapalı alışveriş merkezi içerisinde yer alan bir kuyumcu dükkânının alarmının çaldığını fark eden özel güvenlik görelileri, dükkânda bir kişinin olduğunu gördü. 

Hırsızlık olayın yaşandığı alışveriş merkezi

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Alışveriş merkezindeki diğer mağazaların görevlilerine de haber veren ekipler, tek tek açtırdıkları iş yerlerinde kimliği belirsiz şüpheliyi aradı.

VURGUN YAPTI KAYIPLARA KARIŞTI 

Yapılan incelemede şüphelinin, kuyumcu dükkânındaki 3 kilogram altın ile 100 bin lirayı çaldığı belirlendi. Mağaza görevlileri ve polisin alışveriş merkezinde yaptığı aramaya rağmen hırsız, bulunamadı.

Güvenlik kamerasından eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR