İstanbul'da koca dehşeti! Kızının gözü önünde eşini öldürdü
İstanbul Esenyurt'ta, eşi Ayşegül Başak’ı (41) 16 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Ahmet Başak gözaltına alındı.
ABONE OL
Olay, dün (3 Nisan) akşam saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi.
BIÇAKLA SALDIRDI
Alınan bilgiye göre, bir süredir aralarında sorun olan çift, tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Ahmet Başak, eşi Ayşegül Başak'a bıçakla saldırdı.
Eşi tarafından öldürülen Ayşegül Başak (41)
GENÇ KIZ ARAYA GİRDİ
O sırada evde bulunan 16 yaşındaki kızları sesleri duyunca anne ve babasının yanına gitti. Babasının annesine bıçakla saldırdığını gören genç kızın, araya girerek engel olmaya çalıştı ancak başaramadı.
Sesler üzerine aynı sitede oturan komşular polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Ahmet Başak gözaltına alındı.
KADIN KURTARILAMADI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayşegül Başak’ı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Hastaneye kaldırılan Ayşegül Başak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
-
Ayşe 3 gün önce Şikayet EtNe oldu şimdi herşey halloldumu.. Allah iman versin feraset versinBeğen
-
Yediemirler 3 gün önce Şikayet EtAsınnnnnnnnn....Beğen
-
ismet 3 gün önce Şikayet Etidam gelmezse bu iş çözülmezBeğen Toplam 2 beğeni
-
molcay 3 gün önce Şikayet Etyazık allah rahmet eylesın ne gınlere kaldıkBeğen Toplam 2 beğeni