8 yıl önce başlayan o ağrı kabusu oldu! Kolunun kesilmesi gerektiğini öğrendi

Adana'da yaşayan 4 çocuk annesi Şadiye Açin (65), 8 yıl önce kol ağrısı ile başlayan rahatsızlığı tüm vücuduna yayıldı. Sol kolunun kesilmesi gerektiğini öğrenen Açin, sağlığına kavuşmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2025 12:20 GÜNCELLEME 06.05.2025 12:34 ÜLKE'DE BUGÜN
8 yıl önce başlayan o ağrı kabusu oldu! Kolunun kesilmesi gerektiğini öğrendi
8 yıl önce başlayan o ağrı kabusu oldu! Kolunun kesilmesi gerektiğini öğrendi

Alınan bilgiye göre, Kozan ilçesinde yaşayan Şadiye Açin'in 8 yıl önce kolunda ağrılar başladı.

Ağrılarla birlikte kolu şişmeye başlayan Açin, o dönem gittiği doktorlardan bir çözüm bulamadı.

KOLUNUN KESİLMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİ 

İmkansızlıklar nedeniyle en son 3 yıl önce Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Açin'e kolunun kesilmesi gerektiği söylendi.

Açin, vücudunda da benzer yaralar çıktığı için bu durumu kabul etmedi. Her geçen gün durumu kötüleşen Açin, tedavisi için yardım bekliyor.

Yusuf Açin ve Şadiye Açin

HASTALIĞININ BULUNMASINI İSTİYOR

Ağrı kesicilerle yaşamaya çalıştığını belirten Açin, "3 yıldır kolum bu şekilde. Balcalı Hastanesi'ne gittik kolunu keselim dediler. Ona ben izin vermedim. Göğsümde var, kolumu alınca bir şey değişmeyecekti. Benim tek isteğim detaylı bir şekilde kolum incelenerek hastalığın tanısı konularak tedavi görmek istiyorum." dedi.

NET BİR AÇIKLAMA YAPILMADI İDDİASI 

Günlük yevmiyeli işlerde çalışan eşi Yusuf Açin ise 8 yıl önce eşinin kolunda oluşan ödem ile hastaneye gittiklerini tahliller sonrasında kendilerine net bir açıklama yapılmadığını ileri sürdü.

Son 3 yıldır ağrı kesiciler ve komşularının yardımı ile eşine baktıklarını anlatan Yusuf Açin, "8 yıldır en son söylenen 'Hastayı buraya getirmeyin, kolunu keselim' dediler ona da biz izin vermedik. Tek isteğimiz büyüklerimizden eşimin acı çekmesini önlemek ve tedavisi." diye konuştu.

"DÜŞÜYOR, DENGESİNİ KAYBEDİYOR"

Çifte destek olan komşularından Hatice Çalışkan ise, "Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ev sahibi sağ olsun yardımcı olur, bazen kira bile almaz. Bizler zaman zaman yanına gelip yardımcı oluyoruz. Düşüyor, dengesini kaybediyor, zor günler geçiriyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • user 8 ay önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin. Derdi çekmeyen bilmez. Bunu çözüme kavuşturacak birisi inşallah çıkar.
    Cevapla
  • efe 8 ay önce Şikayet Et
    İltihaplı romatizma degilmi bu?
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.
    Cevapla
  • mert 8 ay önce Şikayet Et
    Allahım acil şifâlar versin mucizelerin nasip et , devlet hastanelerindeki görevli doktorlar niye bu ana kadar bekletmişler acı çektirmişler hepsini Allaha havel ediyorum garibanlar dünyası ahirettir inşallah amma gerisini bu çıkarcılar maddiyatı herseyin üzerinde tutanlar düşünsün Allah en sevdiklerini ellerinden aldığı zaman eyvah eyvahlar olsun derler ama iş işten geçtikten sonra!!!
    Cevapla
  • mehmet erbay cetın 8 ay önce Şikayet Et
    suluk uygulaması lazım bılınclı bırılerını bulun suluk tedavısı yapılamlı bııznıllah şıfa olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR