Şanlıurfa'da bir buçuk ton bozuk et ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol araması sırasında bir buçuk ton gümrük kaçağı bozulmuş et ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2025 11:04 GÜNCELLEME 27.05.2025 11:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Şanlıurfa'da bir buçuk ton bozuk et ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir buçuk ton bozuk et ele geçirildi

Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yanı sıra hassas burunlu köpeklerin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada önemli miktarda kaçak ürün ele geçirildi. 

Jandarma tarafından yolda şok yol araması yapıldı.

KAÇAK ÜRÜNLERE EL KONULDU 

  • Yapılan kontrollerde bir buçuk ton gümrük kaçağı ve bozulmuş et,
  • 18 şişe gümrük kaçağı viski,
  • 635 adet gümrük kaçağı puro, 4 adet elektronik sigara,
  • 7 bin 210 paket gümrük kaçağı sigara,
  • 35 kilogram gümrük kaçağı çay gibi çok sayıda ürün jandarma ekipleri tarafından tespit edilerek muhafaza altına alındı.

Ele geçirilen ürünler imha edilecek.

Halk sağlığını tehdit eden ürünlerin imhası için gerekli işlemler başlatıldığı aktarıldı. 

Gaziantep'te 1,5 ton bozuk et ele geçirildiGaziantep'te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • ssssss 6 ay önce Şikayet Et
    adı üstünde viran şehir
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu viran şehir hiç uslu olan yoktur iyi araştırın buraları lütfen.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR