Diyarbakır'da korkunç kaza: Beton pompasının haznesine sıkışan operatör öldü

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde beton pompasının haznesine sıkışan operatör kurtarılamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2025 14:50 GÜNCELLEME 28.05.2025 14:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Diyarbakır'da korkunç kaza: Beton pompasının haznesine sıkışan operatör öldü
Diyarbakır'da korkunç kaza: Beton pompasının haznesine sıkışan operatör öldü

Sabah saatlerinde Silvan ilçesine bağlı kırsal Çaldere Mahallesi'ndeki bir bina inşaatında meydana gelen olayda, operatör Tacettin Yılık (42)  beton dökümü sırasında tıkanan beton pompası aracına müdahale etmek istedi.

İş kazasında hayatını kaybeden operatör Tacettin Yılık (42).

HAZNEYE SIKIŞTI 

Bu sırada Yıllık, dengesini kaybederek betonu pompaya iten çarkların bulunduğu hazneye sıkıştı.

İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde, Yılık’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Sürücüsünün geri manevra yaptığı otomobilin altında kalan kadın öldüSürücüsünün geri manevra yaptığı otomobilin altında kalan kadın öldü

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

  • Yılık’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
  • Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 
KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR