Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrak çağrısına Bağcılar'dan yanıt

Terörsüz Türkiye projesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 85 milyona yaptığı bayrak çağrısı, Bağcılar’da karşılık buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2025 12:02 GÜNCELLEME 14.07.2025 12:02 ÜLKE'DE BUGÜN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrak çağrısına Bağcılar'dan yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayrak çağrısına Bağcılar'dan yanıt

Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir dönüm noktası yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında önemli mesajlar verdi.

Bağcılar meydan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından Türk bayrakları ile süslendi.

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI YANIT BULDU

Terör örgütünün kendini feshettiğini açıklayan Erdoğan, "Bırakınız tedirgin olmayı, milletimizin her ferdi bu tablodan dolayı sevinmeli, bayram etmeli, Türkiye’nin her hanesi ay yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Kafe girişlerine Türk bayrağı asıldı.

BAĞCILAR BAYRAKLAR İLE SÜSLENDİ

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının ardından Bağcılar Belediyesi hızla harekete geçti.

  • İlçedeki ana arterler, meydanlar ve caddeler bayraklarla süslenirken, belediye binası başta olmak üzere bağlı tüm tesislerin girişlerine de Türk bayrakları asıldı.

  • İlçe genelinde oluşturulan görsel atmosfer, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Başkan Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu'na katılan öğrencilerle buluştuBaşkan Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu'na katılan öğrencilerle buluştu

Gaziantep'te ödüller sahiplerini bulduGaziantep'te ödüller sahiplerini buldu

Gaziantep Büyükşehir, gazi şehirlileri sağlık için bir araya getirdiGaziantep Büyükşehir, gazi şehirlileri sağlık için bir araya getirdi

"TERÖRSÜZ TÜRKİYE İDEALİNİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu pekiştiren tarihi bir mesaj olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Terörsüz bir Türkiye yolunda atılan bu tarihi adım, bizlere daha güçlü bir geleceğin mümkün olduğunu göstermiştir. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yol alırken; biz de Bağcılar olarak bu birlik çağrısına gönülden destek veriyor, ay yıldızlı bayrağımızın etrafında kenetleniyoruz. İnşallah el birliğiyle, kardeşliğimizden aldığımız güçle, Terörsüz Türkiye idealini hep birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

İş yeri ve dükkanlar Türk bayrağı ile süslendi.

KAYNAK : Haber7, Bağcılar Belediyesi
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Furkan 4 ay önce Şikayet Et
    Furkan Özer
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR