Antalya'da gıda skandalı! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi...
Antalya'da "hamam böcekli yumurta" ihbarı üzerine bir iş yerinde yapılan denetimde, son kullanma tarihi geçmiş 25 dana kellesi ile 46 paket tavuk eti tespit edilirken, yumurta paketinden hamam böceği yumurtaları çıktığı ileri sürüldü.
ABONE OL
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tarafından bir iş yerinin soğuk hava deposunda yapılan denetim sırasında çıkanlar şoke etti.

VATANDAŞIN İHBARI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ
Alınan bilgiye göre, Kepez'de bir vatandaş, marketten aldığı 30'lu yumurta paketinin içinde hamam böceği yumurtaları ve yavrularını fark edince durumu Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bildirdi.
İhbar üzerine harekete geçen zabıta ekipleri, şüpheli yumurta paketini teslim alarak gerekli incelemeler için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne gönderdi.
Olayın ardından şikayete konu olan işyerinde Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak denetim gerçekleştirildi.
Millete domuz yediren patron bakın hangi kilise vakfı yöneticisi çıktı! Cezalara aldırmadı
Bir domuz eti faciası daha! 60 yıllık markada skandal

HİJYENİK OLMAYAN DANA KELLESİ VE TAVUK ETLERİ ELE GEÇİRİLDİ
-
Denetim sırasında iş yerinin soğuk hava deposunda 25 dana kellesi ile 46 paket tavuk eti ele geçirildi.
-
Ele geçirilen ürünlerin, son kullanma tarihi geçmiş ve sağlıksız şartlarda saklandığı tespit edildi.
İnsan sağlığını ciddi şekilde tehdit edebilecek bu ürünlere, imha edilmek üzere el konuldu.

-
Misafir 3 ay önce Şikayet Etzabita memur niye denetlesin ki.Ellemeyin boş boş yol kenarinda aracin icinde klimayida açip otursun.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Durmuş 3 ay önce Şikayet EtBunu yapanlara o etleri yedireceksin çiy çiyBeğen Toplam 3 beğeni
-
ÖNCE VATAN 3 ay önce Şikayet Etİllaki. Şikayet. Etmemiz gerekiyor. ZABITALAR. NE İŞ YAPIYOR. ON. DÖNÜM. BOSTAN. YANGEL. YAT. OSMAN. OH. NE. GÜZEL. DÜNYA. GIDA. ÜRETİM. YERLERİ. HERGÜN. DENETLENSİN. HERKEZ. ALDIĞI. MAAŞI. HAK. ETTİRSİN. NOKTABeğen Toplam 2 beğeni
-
Mardin'li 3 ay önce Şikayet EtBunu bir yahudi kendi milletine yapmaz. Daha yeni yakalandılar ise yıllardır neler neler yedirmişler millete. Bu insanlığa sığmaz yahu.Beğen Toplam 4 beğeni
-
hasan 3 ay önce Şikayet Etvatandasın ıhbarına bakmadan zabıta sık sık gıda işletmelerını denetlemeliBeğen Toplam 2 beğeni