Bakan Bolat şahit oldu, Başkan Yıldız nikah kıydı

Bağcılar Belediyesi tarafından 30'uncusu düzenlenen toplu düğün şöleninde 8 çift dünya evine girdi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın şahitliğini yaptığı çiftlerin nikahını ise Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız kıydı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2025 16:57 GÜNCELLEME 05.10.2025 16:59 ÜLKE'DE BUGÜN
Bakan Bolat şahit oldu, Başkan Yıldız nikah kıydı
Bakan Bolat şahit oldu, Başkan Yıldız nikah kıydı

Bağcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu düğün şöleninin bu yıl 30'uncusu yapıldı.

Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen törene; Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ve Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız iştirak etti.

8 çift dünya evine girdi.

8 ÇİFT EVLENDİ 

  • 30. Geleneksel Toplu Düğün Şöleni'nin yapıldığı Halk Sarayı, çiftlerin mutluluğuna ortak olmak isteyenlerle doldu.

  • İlerleyen saatlerde gelin ve damatlar, müzik ve konfetiler eşliğinde alana girdi.

  • Heyecanlı oldukları gözlenen çiftler, yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

  • Gelin ve damatların yerini almasının ardından nikah törenine geçildi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, şahitlik etti.

 

"RABBİM İKİ CİHANDA SAADET VERSİN"

Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız’ın nikahını kıydığı çiftlerin şahitleri ise, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Müftüsü Ömer Kayhan ile hayırsever iş adamları oldu.

Başkan Altay Gazze'deki soykırımın yıl dönümünde tüm Konyalıları yürüyüşe davet ettiBaşkan Altay Gazze'deki soykırımın yıl dönümünde tüm Konyalıları yürüyüşe davet etti

Esenlerli sporculardan Gazze'ye destekEsenlerli sporculardan Gazze'ye destek

Fatma Şahin'den Karkamış'a 100 konut müjdesiFatma Şahin'den Karkamış'a 100 konut müjdesi

Dünya Şampiyonası’ndan Bağcılar’a 3 madalyaDünya Şampiyonası’ndan Bağcılar’a 3 madalya

​41 yıllık evli çiftler, kutsal topraklarda ​41 yıllık evli çiftler, kutsal topraklarda

Evlilik cüzdanlarının verilmesinin ardından çiftleri tebrik eden Bakan Bolat, "Bugün Bağcılar Belediyemizin 30 yıldan bu yana düzenlediği toplu nikah töreni için bir aradayız. Öncelikle evlenen çiftleri yürekten tebrik ediyorum. Rabbim iki cihanda saadeti versin. Ailelerini de tebrik ediyorum. Allah hayırlı, mübarek eylesin. Böylece 8 yeni aile kurulmuş oldu. Ülkemizin geleceği için çok önemli yeni temeller atmış olduk. Cenabı Allah’ın emri, sevgili Peygamberimizin sünneti üzerine evlilikler oluyor, yuvalar kuruluyor. İnşallah onların evlatları, yeni nesiller de toplumumuzun, ülkemizin geleciğinin emanetçileri olacaklar." dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, çiftlerin nikahlarını kıydı.

2 BİN 290 ÇİFT EVLENDİ

Hayırlı bir işe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Yıldızise, "Bu 30’uncu evlilik şölenimiz. İnşallah bizden sonraki başkanlarımız da bu güzel programa gelecek yıllarda da devam edecek. Hayırlı olsun diyorum. Bugün itibariyle başlayacakları yeni hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Yıldız, bugün atılan imzalarla birlikte toplu nikahla evlenenlerin sayısının 2 bin 290 olduğunu da belirtti.

Çiftlerin yakınlarının da katıldığı programın sonunda iş adamlarınca evlenen çiftlere, oturma grubu, beyaz eşya ve mutfak takımından oluşan çeyiz seti hediye edildi.

Yeni evlenen çiftlere hediyeler verildi.

KAYNAK : Haber7, Bağcılar Belediyesi
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    bırakın bakanlarıda işlerini yapsınlar düğün dernek bitermi memlekette hangi birine yetişecekler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR