80 yaşındaki adam 2 yıldır kayıp! Soruşturmada yeni gelişme

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çukurca Beldesi'nde iki yıl önce kaybolan zihinsel engelli Selim Ece (80) için yeniden arama çalışması başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2025 13:10 GÜNCELLEME 01.11.2025 13:11 ÜLKE'DE BUGÜN
 80 yaşındaki adam 2 yıldır kayıp! Soruşturmada yeni gelişme
80 yaşındaki adam 2 yıldır kayıp! Soruşturmada yeni gelişme

Alınan bilgiye göre, 4 Ekim 2023 tarihinde Domaniç'in Erikli köyü yakınlarındaki ormanlık alanda görülen Ece, haftalar süren arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı.

Zeytinburnu'nda 4 katlı bina yıkıldı! Ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdiZeytinburnu'nda 4 katlı bina yıkıldı! Ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi

Hamile eşini ve amcasını öldürüp 3 kişiyi yaralamıştı! İfadesi kan dondurduHamile eşini ve amcasını öldürüp 3 kişiyi yaralamıştı! İfadesi kan dondurdu

Bu işi Türkiye'de sadece 2 usta yapıyor! Bu işi Türkiye'de sadece 2 usta yapıyor!

 Selim Ece (80) için yeniden arama çalışması başlatıldı.

ARAMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLATILDI 

  • Aradan geçen iki yılın ardından, Ece'nin kaybolduğu bölgede yeniden geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

  • Kütahya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, JASAT Timi, Köpek Timi, İstihbarat Ekipleri, Domaniç İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve AFAD ekipleri, Erikli Köyü Akkaya ve Karaburun mahalleleri arasında arama faaliyeti yürüttü.

Ekipler, iki gün boyunca dron destekli havadan tarama yaparken, ormanlık alanı da karış karış aradı.

 Selim Ece (80)

"DİRİSİNİ YA DA ÖLÜSÜNÜ İSTİYORUZ"

Selim Ece'nin yeğeni Ahmet Tunç da arama çalışmalarına katılarak ekiplerle birlikte bölgeyi taradı. Tunç, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık iki yıl önce bu mevkilerde dayım kayboldu. O dönemde de milletimiz ve devletimizle birlikte aramalar yapmıştık. Şimdi yine devletimiz, jandarmamız, AFAD'ımız, komutanlarımız sağ olsunlar arama çalışması başlattı. Dayımın dirisini ya da ölüsünü istiyorum." dedi.

Yetkililer, çalışmaların bölgede bir süre daha devam edeceğini bildirdi.

Jandarma çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR